Het nieuwe superheldenteam van Brie Larson zou de machtshiërarchie in de MCU totaal kunnen veranderen

0

Toen Captain Marvel terugkwam in haar titelloze film uit 2019, vond Thor zijn plek als de sterkste Avenger overgenomen door Carol Danvers, waarbij Nick Fury’s eerste superheldenvriend een belangrijke bondgenoot bleek te zijn in de strijd tegen Thanos in Avengers: eindspel. We verwachten allemaal dat Carol zich weer bij het team voegt zodra ze weer bij elkaar komen De Kang-dynastiemaar laten we niet vergeten dat Brie Larson volgende zomer op het punt staat haar eigen superheldenteam te vormen De wonderen.

En als je erover nadenkt, is het gewoon mogelijk dat de wonderen een nog grotere impact op de franchise kunnen hebben dan Carol alleen deed. Voor het geval je eraan herinnerd moet worden, de Kapitein Marvel vervolg zal de heldin van Larson samenbrengen met een paar andere opmerkelijke superkrachtige vrouwen die we net hebben ontmoet in Phase Four – Monica Rambeau van Teyonah Parris (voor het eerst gezien in WandaVisie) en Kamala Khan van Iman Vellani (zoals geïntroduceerd in mevrouw Marvel). Samen is het trio – fluister het – misschien zelfs krachtiger dan de Avengers zelf.

We weten allemaal hoe geweldig OP Carol is, met zelfs Marvel-producer Nate Moore die toegeeft dat er geen enkele MCU-held is die tegen haar op kan komen als ze binair wordt. Wat meer is, Monica’s krachten die voortkomen uit Scarlet Witch’s Chaos-magie betekent dat ze een kruitvat van onbenut potentieel is, met de vaardigheden die ze toonde in WV herinnert zich de Visie al. Ondertussen is Kamala de gemuteerde afstammeling van de interdimensionale Clandestines. Zoals Stan Lee het zou zeggen, ‘zei nuff.

Het is duidelijk dat we hopen dat we geen a Burgeroorlog II op elk moment in onze handen, maar als de Avengers en de Marvels ooit op de vuist zouden gaan, dan zou het slimme geld misschien wel op weddenschappen kunnen zitten tegen De machtigste helden van de aarde. Van degenen die momenteel aan boord van het team zijn, voelen alleen Doctor Strange en mogelijk Shang-Chi een geldige bedreiging voor die drie, aangezien Spider-Man, Captain America en de Hulks zeker niet veel zouden gebruiken. Er kan een reden zijn waarom deze groep naar het hele merk is vernoemd.

We zullen met zekerheid ontdekken wat Carol, Monica en Kamala precies kunnen doen als ze eenmaal hun krachten bundelen De wonderen komt op 28 juli 2023 in de bioscoop.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.