Het beste PlayStation-personage: onze Face-Off-winnaar onthuld

0

Sinds de eerste console in 1994 in Japan werd uitgebracht, heeft PlayStation de harten en geesten van miljoenen gamers over de hele wereld veroverd. Naast gameplay van wereldklasse en geavanceerde graphics, zijn de verhalen en de personages die ze bewonen doorslaggevend geweest voor het succes ervan. Er zijn er echter geweest veel van personages door de jaren heen, en het kan moeilijk zijn om te weten wie de beste van de beste is. Dit is dus precies waarom we uw hulp hebben gevraagd om deze kwestie voor eens en voor altijd te beslissen.

Na duizenden en duizenden gevechten met matchups zoals Cloud Strife vs. Solid Snake en Nathan Drake vs. Aloy, is volgens jou het beste PlayStation-personage bepaald. Wie pakte de eerste plaats? Tromgeroffel aub…

JONGEN… wat een keuze. Met een winstpercentage van 89,4% dat de goden waardig is, heeft Kratos opnieuw iedereen verslagen die hem in de weg stond om deze felbegeerde platina-trofee te claimen. De ster van God of War Ragnarok en het personage dat in 2005 voor het eerst op PlayStation 2 verscheen, behaalde de overwinning in 42.088 van zijn 47.099 veldslagen.

Hoewel de kansen op de overwinning van Kratos mogelijk zijn vergroot door de recente release van God of War Ragnarok, is hij onmiskenbaar een iconisch personage dat een van de grootste karaktergroei heeft doorgemaakt die we in en uit videogames hebben gezien. Ik bedoel, we gaven zowel de God of War van 2018 als de God of War Ragnarok van dit jaar een 10/10, en een grote reden waarom de ontroerende reis van Kratos en Atreus buiten het gevecht en het boze geschreeuw was.

De weg naar PlayStation-glorie was echter moeilijk en Nathan Drake van Uncharted vocht goed en behaalde de tweede plaats met een winstpercentage van 83,2%. Nathan Drake is de afgelopen jaren een van de meest herkenbare personages in de selectie van PlayStation geweest, en zijn populariteit hielp hem zelfs om naar het grote scherm te springen.

Over karakters gesproken die een verandering van medium waard zijn, Joel Miller van The Last of Us claimde plek # 3 met een winstpercentage van 80,8%, en Ellie liep niet ver achter toen ze als achtste eindigde. Hoewel het enige tijd kan duren voordat we weer een avontuur met deze personages krijgen, zullen Joel en Ellie begin volgend jaar tot leven worden gebracht door Pedro Pascal en Bella Ramsey in HBO’s The Last of Us.

De top 10 werd afgerond met Metal Gear Solid’s Solid Snake, Marvel’s Spider-Man’s Spider-Man/Peter Parker, Tomb Raider’s Lara Croft, Final Fantasy VII’s Cloud Strife, The Last of Us’ Ellie (zoals we al zeiden), Ratchet & Clank’s Ratchet , en Geest van Tsushima’s Jin Sakai.

Aan de andere kant van het PlayStation-spectrum zitten Odin Sphere’s Oswald en Gwendolyn, die de onderste twee plaatsen claimden. Wij, bij IGN, houden van Odin Sphere en zijn remake Odin Sphere: Leifthrasir, maar deze games zijn een beetje niche in vergelijking met de andere.

The Mark of Kri’s Rau Utu volgde onze Odin Sphere-vrienden en heeft, in tegenstelling tot veel van de personages op de lijst, sinds 2005 geen nieuwe game of verschijning gehad. Frank Carter van The Getaway plaatste er een voor Rau en toen, ondanks dat ze deel uitmaakte van de selectie van PlayStation All-Stars Battle Royale volgde Fat Princess.

Afronding van de onderste 10 waren Mark Hammond van The Getaway, Delita Heiral van Final Fantasy Tactics, Lian Xing van Siphon Filter, Lammy van UmJammer Lammy en Manon Batiste van Medal of Honor.

Vraag je je af waar je favoriete PlayStation-personages, zoals misschien Aloy, terecht zijn gekomen? (Ze nam plek #13 in) Voor alle ranglijsten kun je de volledige lijst bekijken van waar alle 123 PlayStation-personages die deelnamen aan de face-off eindigden.

Kijk voor meer informatie onze ranglijst van de beste PlayStation-exclusives, de beste PS5-games die je nu kunt spelen, en de beste PlayStation-games aller tijden.

Adam Bankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter @AdamBankhurst en verder Zenuwtrekking.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.