Google rolt gratis VPN-service uit naar zijn Pixel 7-serie: alle details

0

Eerder dit jaar lanceerde Google zijn Pixel- en Pixel 7 Pro-smartphones tijdens het ‘Made by Google’-evenement. Naast de vlaggenschip-smartphones en Pixel-horloges, kondigde het bedrijf ook gratis VPN-services aan voor zijn handsets via de Google One-app.

Volgens een recent rapport van 9to5Google is de uitrol van VPN-services gestart voor Pixel 7- en Pixel 7 Pro-gebruikers. Er is een ondersteuningspagina op de website van Google die de landen vermeldt waar de VPN-diensten binnenkort beschikbaar zullen zijn:

Ierland

Italië

Japan

Mexico

Nederland

Noorwegen

Zuid-Korea

Spanje

Zweden

Zwitserland

Taiwan

Verenigd Koninkrijk

Verenigde Staten

Oostenrijk

Australië

België

Canada

Denemarken

Finland

Frankrijk

Duitsland

IJsland

Volgens Google, als gebruikers Google One gebruiken die is geactiveerd in hun handsets, zal het nog steeds werken wanneer de gebruiker naar andere landen reist. Deze VPN-services kunnen ook worden gebruikt door Google One-abonnees met 2 TB Google One-opslag naast de Pixel 7-gebruikers.

Met name de Google One-app wordt geopend met “Your Pixel comes with VPN by Google One” op de Pixel 7.

Hier leest u hoe u VPN beheert in de Google One-app

STAP 1. Open de Google One-app.

STAP 2. Tik nu op Details bekijken.

STAP 3. Schakel bovendien de schakelknop VPN gebruiken in.

Gebruikers kunnen de VPN op hun Pixel-telefoons ook op een andere manier beheren:

STAP 1. Start de Google One-app.

STAP 2. Tik op Voordelen.

STAP 3. Ga naar VPN.

STAP 4. Tik nu op Bekijk details.

STAP5. Schakel ten slotte de schakelaar VPN inschakelen in.

Ondertussen heeft Google onlangs een lijst met de beste apps en games aangekondigd in de Google Play Store in India. Deze jaarlijkse update van Google’s beste apps en games als Google Play Best of 2022 awards heeft Questt verkozen tot ‘Best App of 2022’. Terwijl de Apex Legends Mobile, een battle royale-game, is geselecteerd voor de titel ‘Beste game van 2022’. Het is opmerkelijk dat Apex Legends Mobile de plaats heeft ingenomen van zijn rivaal BGMI, de beste game van 2021 en in India verboden vanwege gegevensproblemen.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.