De Twitter-politiek van Elon Musk zet het merkimago van Tesla onder druk

0

Het merkimago van Tesla Inc. in de VS is gedaald in langlopende onderzoeken, aangezien ‘s werelds grootste autofabrikant qua marktwaarde voor nieuwe uitdagingen op het gebied van regelgeving staat en Chief Executive Elon Musk zich verder in de politiek waagt in zijn poging om Twitter Inc.


Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.