De Super Mario Bros.-film: alle geheimen en paaseieren in de tweede trailer

0

De tweede trailer voor The Super Mario Bros. Movie is gearriveerd, en in tegenstelling tot de korte teaser die we in oktober zagen, zit deze trailer boordevol details, referenties en paaseieren om een ​​luchtschip tot zinken te brengen.

Zet je helm op en vind je dichtstbijzijnde kart of motor. Het is tijd om alle plotdetails en diepgaande referenties die we in de nieuwe Super Mario Bros.-filmtrailer hebben gevonden, op een rij te zetten.

Mario komt de arena binnen

De trailer begint met een shot van Mario die nerveus een drukke arena binnenloopt, terwijl de soundtrack verwijst naar het iconische thema van World 1-1 uit de Super Mario Bros. NES-game.

Terwijl het publiek Mario’s naam scandeert, worden we herinnerd aan deze beroemde Super Mario Bros 3-commercial, met een menigte Mario-fans die zo groot zijn dat ze vanuit de ruimte te zien zijn.

Mario versus Donkey Kong

Mario en Donkey Kong staan ​​op een felrode balk en in dit shot zie je andere details, zoals een blauwe ladder, tonnen en banden die in de lucht hangen, en meer rode platforms er direct onder. Dit emuleert allemaal de exacte levellay-outs die je zou zien in het originele Donkey Kong-arcadespel waarin Mario en Donkey Kong voor het eerst verschenen.

De Cranky Kong-kamee

Peach en Cranky Kong zijn er ook, ze verschijnen voor het eerst in de trailer, en Cranky Kong lijkt de wedstrijd te leiden als een soort heerser of monarch. Misschien is dit een wereld die enigszins verwijderd is van het kasteel van prinses Peach en in plaats daarvan onder Kong-heerschappij staat?

Meer Arena Paaseieren

Er zijn ook andere verwijzingen in deze arena, die erop wijzen dat het eigendom is van de Kongs, zoals de uitgesneden bananen op de tribunes en het publiek dat voornamelijk gevuld is met meer Kongs. Natuurlijk is niet alleen DK-infrastructuur vertegenwoordigd in deze arena. Mario’s iconische gele blokken en bakstenen blokken zijn ook zichtbaar op de achtergrond. Geen van deze blokken heeft vraagtekens, dus Mario zal waarschijnlijk geen power-ups ontvangen in dit specifieke gevecht.

Super Smash Bros.

Het ziet ernaar uit dat deze film zal worden gevuld met elementen, waaronder een hele reeks Mario-spellen, en terwijl Mario en Donkey Kong naar elkaar toe rennen, worden we herinnerd aan het begin van een Super Smash Bros.-wedstrijd. Wanneer Mario de lucht in springt om Donkey Kong te raken, lijkt het zelfs op zijn voorwaartse luchtaanval van Smash Bros.

Over Donkey Kong gesproken, Shigeru Miyamoto wees op het nieuwe ontwerp van Donkey Kong tijdens de Movie Trailer Direct, en verklaarde dat dit het eerste herontwerp van Donkey Kong is sinds er een 3D-model van is gemaakt voor Donkey Kong Country op de SNES. Hij is veranderd om “hem een ​​meer komische persoonlijkheid en ontwerp te geven dat doet denken aan het originele personage”, wat weer een verwijzing is naar het originele Donkey Kong-arcadespel.

Bowser ontmoet Luigi

In deze nieuwe scène maken we opnieuw kennis met Jack Black’s Bowser. We krijgen ook een veel beter beeld van Luigi, die in de lucht hangt (vermoedelijk door Kamek) terwijl Bowser hem aanspoort om meer informatie over zijn broer te krijgen.

Bowsers Koopa-leger

Dit filmische vliegende schot over het leger van Bowser laat veel meer zien dan alleen de Koopa’s die we in de laatste trailer zagen. We hebben rode en groene Koopatroopa’s en Parakoopatroopa’s, Goomba’s, Bob-Ombs, Piranha Plants, Shy Guys, mogelijk Hammer Bros of hun grotere Sledge Bro-tegenhangers gevonden, en ook de vleermuisachtige wezens die Swoops worden genoemd. Je kunt ook een paar Red Spiny’s en de Blue-shell Buzzy Beetles zien.

De Luigi-stem van Charlie Day

Terwijl Bowser aan Luigi’s snor trekt en hem martelt voor informatie over Mario, krijgen we voor het eerst Charlie Day’s uitvoering van de veel zenuwachtiger Mario Brother te horen.

Mario Bros. Sanitair

Terwijl Luigi praat, zien we een paar korte shots van Mario en Luigi die samenwerken als loodgieters voor hun dagelijkse werk, in wat scènes uit het begin van de film lijken te zijn, of mogelijk flashbacks.

Een Mario 64-kamee

Als we naar het interieur van Peach’s Castle gaan, kun je zien dat achter Peach hetzelfde glas-in-loodraam is uit Super Mario 64, dat je aan de voorkant van Peach’s Castle in het spel kunt zien.

De wereldkaart

De Toads hier zijn allemaal verzameld rond een tafel die de verschillende werelden van het Mario-universum laat zien. We hebben het Mushroom Kingdom onderaan, een Sand World aan de linkerrand, een koninkrijk met stenen ruïnes in het midden (misschien zou dit de wereld van de Kongs kunnen zijn?), een met gras begroeide wereld rechtsonder met bergen die doen denken aan Yoshi’s Island voor SNES, en… zijn dat twee Lava Worlds voor Bowser?

Je zult merken dat hoewel er veel foto’s van een ijswereld in de trailers zijn geweest, deze niet op de kaart lijkt te staan. Nou, dat is het eigenlijk ook. Als je naar dit tweede vurige eiland aan de rechterkant kijkt, heeft het ijzige randen. Dit schot vindt duidelijk plaats nadat Bowser de ijswereld van de Penguins heeft veroverd, en de kaart weerspiegelt de vernietiging van de ijswereld.

Meer Mushroom Kingdom Cameo’s

In deze opname van Peach en Toad die naar de camera lopen, kunnen we meerdere referenties zien. Om te beginnen lijken de schilderijen aan de muur van andere Toads en het kasteel waarin ze staan, maar we werden nog steeds herinnerd aan de magische schilderijen van Super Mario 64. Prinses Peach draagt ​​ook een pak dat lijkt op wat ze draagt ​​tijdens het motorrijden in Mario Kart.

Toad haalt dan een koekenpan tevoorschijn, die hij zelf kan gebruiken, of hij kan Peach gewoon klaarzetten voor als ze hem nodig heeft, aangezien ze normaal gesproken een koekenpan gebruikt voor een van haar smash-aanvallen in Super Smash Bros.

Mario’s trainingscursus

Buiten lijkt het erop dat Peach een hindernisbaan heeft aangelegd om Mario te trainen voor de moeilijkheden die hen te wachten staan. Deze cursus zit boordevol verwijzingen naar traditionele 2D Mario-levels. Het is grotendeels opgebouwd uit Yellow Blocks, Brick Blocks en Pipes, maar we zien ook Bullet Bill Cannons, Mechanical Piranha Plants, Spike Traps, Falling Platforms en zelfs de iconische vlaggenmast die het einde van de baan markeert.

We bekijken ook deze roterende cirkels, die de normale roterende brandgevaren van de meeste 2D Mario-spellen vervangen, van dichtbij, evenals een Bullet Bill wanneer Mario eraan vast komt te zitten.

De Cheep Cheeps

We zagen Cheep Cheeps in de originele trailer, maar hier bekijken we ze veel beter. Eentje probeert zelfs Mario’s gezicht op te eten. Deze scène lijkt ook een directe knipoog te zijn naar de vele keren dat Mario in de originele 2D-games over een brug is gerend terwijl hij de springende Cheep Cheeps ontwijkt.

Het Tanooki-pak

Hier krijgen we wat korte beelden van Mario die het Tanooki-pak gebruikt om te kunnen vliegen. Het lijkt alsof hij racet met deze vuurbal die op weg is naar Peach’s Castle, en naarmate hij dichter bij de grond komt, kun je in de verte een Banzai Bill zien die hem ook achtervolgt.

De vuurbloem

Hier is nog een klassieke Power-up op dit gebied van Vuurbloemen. We zien Peach demonstreren hoe ze hun kracht kunnen gebruiken, terwijl haar kleding van kleur verandert en ze de mogelijkheid krijgt om vuurballen te hanteren, net zoals Mario dat in de meeste spellen kan.

Een stormloop van Yoshi’s

Dit ziet eruit als een wild gebied, vol op hol geslagen Yoshi’s, en er zijn zoveel verschillende kleuren! We kunnen zelfs een enkele groene Yoshi in het peloton zien. Rennen deze Yoshi allemaal ergens naar toe? Of rennen ze weg van Bowser’s Castle?

Super Mario Galaxy?

Op een gegeven moment zegt Peach: “Er is daarbuiten een enorm universum, met veel sterrenstelsels.”. Hoewel dit weinig meer is dan een naamval, lijkt dit een niet zo subtiele verwijzing te zijn naar Super Mario Galaxy, waar Rosalina Mario kennis liet maken met de vele verschillende sterrenstelsels in het universum. Misschien zal ze ook in deze film verschijnen?

Meteen daarna zien we Mario en Luigi door deze kleurrijke nevel tuimelen. Aangezien Luigi dezelfde gereedschapstas draagt ​​die we tijdens de loodgietersscènes zagen, is het redelijk veilig om aan te nemen dat het paar tijdens het werk per ongeluk een warppijp vindt, en dit hele gebied is hoe de binnenkant van warppijpen eruit ziet (je kan zelfs deze lichtstromen in en uit andere Warp Pipes in de verte zien komen). Dit is waarschijnlijk waar Mario en Luigi gescheiden raken terwijl ze van hun wereld naar het Mushroom Kingdom reizen, aangezien we weten dat Mario daar alleen aankomt, volgens de eerste teaser-trailer.

Je zag het goed, dit is Mario in zijn kart! Hoewel er veel spin-off Mario-games zijn, waaronder Super Smash Bros en de verschillende Mario-sporttitels, is geen enkele zo populair als Mario Kart, dus het is logisch dat we het in deze film gaan zien.

Wanneer Mario zijn kart laat landen, bevindt hij zich op de iconische Rainbow Road, een baan die in elke Mario Kart-titel is opgenomen. Deze specifieke weg is breed en recht, en hoewel de Rainbow Road-cursussen in de game bekend staan ​​als bijzonder uitdagend om op te rijden en de top van de Mario Kart-moeilijkheidsgraad zijn, is het toch leuk om te zien dat deze is opgenomen.

Meer Kong Cameo’s

In dit laatste shot van de trailer zien we andere personages naast Mario rijden. We zien Peach op haar Bike in dezelfde Bike-outfit van vroeger, evenals Toad, Donkey Kong en zelfs Cranky Kong op deze driewieler. Er zijn nog enkele andere spannende personages die we nog niet hebben gezien. Naast Cranky Kong staat wat lijkt op Funky Kong met zijn reflecterende zonnebril en bandana. Helemaal links op het frame staat ook een bijna kinderlijke Kong ervoor. Is dit misschien Diddy Kong zonder zijn kenmerkende pet? Of de meer obscure Kiddy Kong, die werd geïntroduceerd in Donkey Kong Country 3?

Zelfs als dit niet Diddy Kong is in de opname, hebben we reden om aan te nemen dat personages zoals Diddy in deze film voorkomen, aangezien er naast de release van de trailer een aantal officiële personageposters werden onthuld. Op de poster van Donkey Kong zie je de tribunes van de arena vanaf het begin van de trailer, en helemaal achteraan, naast wat lijkt op Cranky Kong, zijn de kleinere Diddy Kong en Dixie Kong. Hopelijk zien we ze ook een rol spelen in deze film. Ze lijken ook naast Swanky Kong uit Donkey Kong Country 2 en 3 te staan. Hoeveel Kongs zijn er in deze film?!

Ten slotte krijgen we 3 iconische Mario-acties om de trailer te beëindigen. Mario springt in zijn kart om een ​​driftende bocht te maken en we horen het klassieke Mario-springgeluid uit de NES-games. Vervolgens drijft Mario over de weg en wint aan snelheid, vergelijkbaar met de Mario Kart-spellen, voordat hij de kenmerkende Mario “Wa-hoo!”

We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk details te vinden, maar dit is zo’n volle trailer dat we misschien iets hebben gemist! Laat het ons in de reacties weten als er nog andere paaseieren of referenties zijn die we hebben gemist. We zullen elk klein beetje nieuws over de Mario-film behandelen terwijl we wachten op de release in april 2023, dus zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van alle nieuwste details over de favoriete loodgieter van gaming hier op IGN.

Voor meer informatie over The Super Mario Bros. Movie, bekijk meer van Jack Black’s Bowser-stem en ontdek waarom John Leguizamo niet blij is met de castingkeuzes van de film.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.