Cyberweekdeal: alle Harry Potter geïllustreerde editie hardcoverboeken in de uitverkoop, inclusief Order of the Phoenix

0

Voor Cyber ​​Week biedt Amazon de beste prijzen die we hebben gezien elk Harry Potter Illustrated Edition Hardcover-boek, dankzij een combinatie van directe kortingen en een uitknipbare coupon van $ 5 direct op de productpagina. Dit omvat de nieuwste Harry Potter: Order of the Phoenix die vorige maand werd uitgebracht. Je kunt alle 5 de boeken krijgen voor minder dan $ 100! Deze deal was er niet op Black Friday of Cyber ​​Monday. Het wordt zeker een populaire verkoper voor kerstcadeaus, dus spring op de sneeuw voordat ze uitverkocht zijn.

De Harry Potter Illustrated Edition Hardcover boeken zijn de mooiste en meest begeerde fysieke Harry Potter boeken die je kunt bemachtigen. Dit zijn niet zomaar ‘gewone’ hardcovers met slechts een paar spaarzame pagina’s kunst; in plaats daarvan staat elk boek vol met talrijke illustraties in kleur. Momenteel hebben slechts vijf van de boeken een geïllustreerde uitgave: Boek 1 (Sorceror of Stone), Boek 2 (Geheime Kamer), Boek 3 (Prisoner of Azkaban), en Boek 4 (The Goblet of Fire), en zeer recent, Boek 5 (Orde van de Pheonix).

Harry Potter en de Orde van de Feniks: de geïllustreerde editie

Harry Potter en de Orde van de Feniks: De Geïllustreerde Editie (Boek 5)

Knip een coupon van $ 5 uit

Harry Potter en de Orde van de Feniks: de geïllustreerde editie (Book 5)

De Orde van de Feniks is de nieuwste geïllustreerde editie en ook de langste. Dit enorme boekdeel is 576 pagina’s lang. Dat zou geen verrassing moeten zijn, aangezien de boeken in lengte groeiden naarmate de serie vorderde. Het is geïllustreerd met afbeeldingen in kleur door Jim Kay en Neil Packer. Sommige illustraties zijn volledige pagina’s – of dubbele pagina’s – terwijl andere kleinere afbeeldingen zijn die tussen de tekst zelf zijn geplaatst. Het zorgt voor een opvallend mooi boek en een meeslepende lezing.

Alle geïllustreerde edities van Harry Potter die tot nu toe zijn gepubliceerd

Harry Potter en de Steen der Wijzen: The Illustrated Edition Hardcover (Boek 1)

Knip de coupon van $ 5 uit

Harry Potter en de Steen der Wijzen: The Illustrated Edition Hardcover (Book 1)

Harry Potter en de Geheime Kamer: The Illustrated Edition Hardcover (Boek 2)

Knip de coupon van $ 5 uit

Harry Potter en de Geheime Kamer: The Illustrated Edition Hardcover (Book 2)

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban: De Geïllustreerde Editie Hardcover (Boek 3)

Knip de coupon van $ 5 uit

Harry Potter en de gevangene van Azkaban: de geïllustreerde editie hardcover (boek 3)

Harry Potter en de Vuurbeker: The Illustrated Edition Hardcover (Boek 4)

Knip de coupon van $ 5 uit

Harry Potter en de Vuurbeker: The Illustrated Edition Hardcover (Book 4)

Harry Potter en de Orde van de Feniks: The Illustrated Edition Hardcover (Boek 5)

Knip de coupon van $ 5 uit

Harry Potter en de Orde van de Feniks: The Illustrated Edition Hardcover (Book 5)

Op zoek naar meer kortingen? Bekijk onze beste Cyber ​​Week-deals.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.