Christine McVie van Fleetwood Mac overleden op 79-jarige leeftijd

0

Christine McVievooral bekend om haar onvergelijkbare nalatenschap als zangeres, songwriter en toetsenist van de legendarische rockband Fleetwood Mac, is vandaag op 79-jarige leeftijd overleden. tot internationale bekendheid en roem.

Een officiële verklaring werd eerder vandaag op Instagram geplaatst namens de familie van McVie, die haar overlijden vanochtend vroeg bevestigde. Volgens de verklaring was McVie bij haar familie op het moment van haar overlijden, en de boodschap drukte uit dat ze een “ongelooflijk mens” was die “algemeen geliefd” was – wat slechts enkele van haar bewonderenswaardige eigenschappen zijn.

Na de post van de familie bevestigde het officiële Twitter-account van Fleetwood Mac het overlijden van McVie en reflecteerde het op de vreugde en bewondering die de hele groep voelde voor de veelgeprezen superster, door te zeggen:

“Er zijn geen woorden om ons verdriet te beschrijven bij het overlijden van Christine McVie. Ze was echt uniek, speciaal en buitengewoon getalenteerd. Ze was de beste muzikant die iemand in zijn band kon hebben en de beste vriendin die iemand in zijn leven kon hebben. We hadden zoveel geluk dat we een leven met haar hadden. Individueel en samen hebben we Christine diep gekoesterd en zijn we dankbaar voor de geweldige herinneringen die we hebben. Ze zal zo erg gemist worden.”

Buiten Fleetwood Mac was McVie lid van de bluesband Chicken Shack. Na een gedenkwaardige toetreding tot Fleetwood Mac, was McVie gehecht aan verschillende grote hits die zeker vele jaren hebben bijgedragen aan het succes van de band, en dat zal nog jaren zo blijven.

Ze is vanmorgen vredig overleden in een ziekenhuis ‘na een kort ziekbed’.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.