Bigg Boss 16: Nimrit Kaur beoordeelt deelnemers; Tina Datta, Archana & Ankit Gupta zijn het niet eens met de ranglijst

0

Bigg baas 16
Afbeeldingsbron: TWITTER/VOOT Bigg baas 16

Bigg-baas 16: In de recente aflevering van de door Salman Khan gehoste show werd iedereen naar de woonkamer geroepen terwijl Bigg Boss tegen Shalin Bhanot en Tina Datta en de Golden Boys aka Sunny Nanasaheb Waghchoure en Sanjay Gujar schreeuwde terwijl ze de regels van het huis overtreden door in te praten Engels en buitenwereld bespreken met de huisgenoten. Hierna kreeg kapitein Nimrit Kaur Ahluwalia de taak om deelnemers van 1 tot 11 te rangschikken op basis van hun betrokkenheid bij het huis.

Terwijl Nimrit begint met het rangschikken van iedereen, zijn Tina Datta, Archana Gautam, Priyanka Chaudhary en Ankit Gupta het niet met haar eens. Nimrit zet Shiv Thakare op de eerste plaats en de tweede was Soundarya Sharma. Terwijl Nimrit haar keuzes probeert te verdedigen, zegt Tina: “Maar je zei altijd alleen dat je Soundarya Sharma niet verstond, ze is ver onder jouw begrip en probeert in de lus te praten en volgens dat versta ik haar niet praten .”

Nimrit reageert hierop en voegt eraan toe: “Ja, ik heb eerder gezegd dat ik haar nog steeds niet begrijp, maar als deelnemer heb ik het gevoel dat ze erg goed is in het spelen van het spel. En op de derde positie zou ik Abdu Rozik graag willen behouden.” “. De ranglijst werd gevolgd door Abdu en de deelnemers beschuldigen haar ervan haar vrienden in de hoogste rangen te plaatsen. Nadat ze Abdu op de derde plaats heeft gezet, bespot iedereen haar en zegt wat voor bijdrage hij in huis heeft. Toen Nimrit op het punt stond andere plaatsen te kiezen, merkte Archana Gautam op: “Abhi ruko pehle panch tak toh unki mandali aayegi uske baad hum.”

Vervolgens rangschikt ze Archana als vierde, Sajid Khan als vijfde, Priyanka wordt zesde, Shalin krijgt de zevende positie, gevolgd door Tina als achtste, MC Stan– negende, Sumbul Touqeer Khan als tiende en ten slotte werd Ankit Gupta als laatste gerangschikt, 11e .

Na de ranglijst zei Ankit Gupta, die geërgerd was door de keuze van Nimrit: “Agar mein sabse kaam betrokkenheid ke baad bhi nauvey hafte mein sirf ek baar nominate hoka yaha tak hoon toh ye aap sabke mooh par chata hain.” (Het is een klap in het gezicht voor jullie allemaal als ik 9 weken heb overleefd met een enkele nominatie en de minste betrokkenheid.) Lees ook: ‘Punjab ki Katrina Kaif’ Shehnaaz Gill knuffelt en romances Vicky Kaushal, noemt hem ‘familie’ | Foto’s

De taak eindigt met Bigg Boss die aankondigt dat de deelnemers een rantsoen zullen nemen op basis van hun rangen en dat de resterende boodschappen naar Nimrit en de Golden Boys zullen gaan.

LEES OOK: Bigg Boss 16 nov 29 HOOGTEPUNTEN: Shiv vervloekt Archana terwijl ze vechten om voedsel; Gouden jongens komen de show binnen

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.