Bigg Boss 16 december 1 LIVE: Archana & Shalin geven zich over aan woordenstrijd; Nimrit verliest haar kalmte tijdens de taak

0

Bigg Boss 16 december 1
Afbeeldingsbron: INDIA TV Bigg Boss 16 december 1

Bigg Boss 16 december 1 LIVE: In de aflevering van vandaag ligt het Bigg Boss-huis onder vuur als Archana de hoorns op slot doet met Sumbul en Shalin. Archana vraagt ​​Shalin om de keuken schoon te maken, maar hij schenkt er geen aandacht aan. Archana klaagt vervolgens bij de kapitein van het huis Nimrit en vertelt haar dat ze tot de tijd dat de keuken niet is schoongemaakt, voor niemand zal koken. Later, wanneer Shalin de keuken komt schoonmaken en een verhitte discussie met haar krijgt. Aan de andere kant, tijdens het uitvoeren van een taak, geeft Archana zich opnieuw over aan een verbale ruzie met Sumbul. Het lijkt erop dat Shalin vandaag in een andere bui is, aangezien hij opnieuw ruzie krijgt met Nimrit en commentaar geeft op haar geestelijke gezondheid, waarop Nimrit haar kalmte tegen hem verliest en hem waarschuwt nooit meer commentaar te geven op haar depressie.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.