Bayonetta’s originele stemactrice reageert op terugslag na looncontroverse

0

De originele Bayonetta-stemactrice Hellena Taylor heeft gereageerd op beschuldigingen met betrekking tot haar voortdurende openbare geschil met ontwikkelaar Platinum Games. “Het is me opgevallen dat sommige mensen me een leugenaar en goudzoeker noemen. Ik voel de behoefte om mezelf en mijn reputatie in de branche te verdedigen’, zei ze op Twitter, te midden van de controverse rond haar ‘beledigende’ betalingsaanbod voor het uiten van het personage in de komende Bayonetta 3, die op 28 oktober exclusief voor de Nintendo Switch wordt gelanceerd.

Vorige week plaatste Taylor een reeks video-tweets waarin ze uitlegde waarom ze het geliefde personage in de nieuwste Bayonetta 3 niet uitte. Ze luchtte haar frustratie publiekelijk en beweerde dat haar slechts $ 4.000 (ongeveer Rs. 3.31.000) was aangeboden om te stemmen. de Umbra-heks Bayonetta. Ze wees het aanbod af en verzocht fans om de game te boycotten en in plaats daarvan het bedrag aan een goed doel te schenken, in een virale video die op het moment van schrijven 10,4 miljoen keer bekeken is. Dit leidde begrijpelijkerwijs tot online discussies over de juiste betaling voor dergelijke banen, en een golf van verzet tegen de nieuwe stemactrice Jennifer Hale – vooral bekend van haar rollen als Commander Shepard in de Mass Effect-serie en Samus Aram van Metroid Prime.

“Ze hebben nu een nieuw meisje dat haar uitspreekt. En ik hou van acteurs, ik wens haar alle vreugde van de wereld”, zei ze in een vervolg-tweet. ‘Maar ze heeft niet het recht om te zeggen dat ze de stem van Bayonetta is. Ik heb die stem gecreëerd. Ze heeft niet het recht om handelswaar te signeren als Bayonetta, net zomin als ik het recht heb om te signeren als Eva Green, ook al was ik haar papegaai in de videogame The Golden Compass.’

Hierna citeerden Jason Schreier van Bloomberg en Andy Robinson van VGC meerdere documentatiebronnen en beweerden dat Taylor ten minste $ 15.000 (ongeveer Rs. 12.40.000) was aangeboden voor haar optreden in het vervolg. Het bedrag staat in schril contrast met de oorspronkelijke verklaring van Taylor, waarbij Platinum Games haar probeerde in te huren voor ten minste vijf sessies, die elk vier uur in de studio duurden. Ze zou voor elke sessie $ 3.000 (ongeveer Rs. 2.48.000) tot $ 4.000 krijgen. Dus zelfs als u het lagere bedrag neemt en het vermenigvuldigt met vijf werkdagen, komt het neer op $ 15.000.

Taylor is nu naar buiten gekomen op Twitter en probeert zichzelf te verdedigen tegen het label leugenaar. “Zoals ik postte in deel drie van mijn videothread. Ik legde uit dat hun eerste bod te laag was. Dat bod was in totaal 10.000 (ongeveer Rs. 8,27.000) dollar. Onthoud dat dit een franchise van 450 miljoen dollar is (merchandise niet meegerekend),” zei ze. Taylor beweert zelfs een brief te hebben geschreven aan Bayonetta 3-regisseur Hideki Kamiya, met de vraag hoeveel haar bijdrage waard was. In de originele video werd het cijfer van 10.000 echter nooit expliciet genoemd bij het bespreken van de discussie met Kamiya.

“Ik dacht dat hij als creatieveling het wel zou begrijpen. Hij antwoordde dat hij mijn bijdrage aan het spel op prijs stelde en hoe graag de fans wilden dat ik het spel vertolkte. Ik kreeg toen 5.000 extra aangeboden!” voegt ze eraan toe, waarmee het bedrag op $ 15.000 komt. Niet onder de indruk van het aanbod, beweert Taylor te hebben geweigerd het spel in te spreken, tot 11 maanden later, toen ze een laatste “vaste vergoeding” van $ 4.000 ontving. “Alle andere leugens, zoals 4.000 voor 5 sessies, zijn totale verzinsels”, legde ze uit.

Ze haalde herinneringen op aan eerdere banen bij de ontwikkelaar en sloot af met de woorden: “Ik kreeg in totaal een schokkend laag bedrag van £ 3000 (ongeveer Rs. 3,75.000) voor de eerste game. Een beetje meer voor de tweede. Ik wilde haar een stem geven. Ik heb interesse in deze game gekregen sinds ik in 2011 op Twitter begon.

Vorige week plaatste de nieuwe Bayonetta-stemactrice Jennifer Hale een verklaring op Twitter, de hoop uitsprekend dat alle betrokkenen “hun meningsverschillen op een minnelijke en respectvolle manier zullen oplossen”. Platinum Games heeft ook een uitspraakHale steunen in de komende game en fans aansporen om geen respectloze opmerkingen naar de actrice te gooien.

Bayonetta 3 wordt op 28 oktober gelanceerd, exclusief voor de Nintendo Switch.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.