Aussie-deals: opruimingen voor sub $ 10 sporttitels, een 8 Buck-spel aller tijden en meer!

0

Vandaag is een topdag voor stocking stuffer sportsballin’. Als je daar niet van houdt, pak dan een PlayStation Hit, in het bijzonder een "Spel van alle tijden" gaan voor $ 8. Ten slotte is er de kwestie van mijn Throwback Thursday-deal. Twee dingen lijken me krankzinnig aan deze keuze. Ten eerste is dat Metal Gear Solid V op de een of andere manier zeven jaar oud. En twee: de Definitive Edition ervan kost minder dan vijf euro.

Het meesterwerk van Kojima houdt nog steeds fenomenaal stand. Je zou gek zijn om het te missen.

Inhoudsopgave

  • Nintendo-schakelaar
  • PC
  • Xbox
  • Speel station

Opmerkelijke verkopen voor Nintendo Switch

Terug naar boven

Koop goedkoop voor pc

Terug naar boven

Spannende aanbiedingen voor XO/XS

Terug naar boven

Productbesparingen voor PS4/PS5

Terug naar boven

Adam Mathew is onze Aussie deals wrangler. Hij speelt op belachelijke moeilijkheden door YouTube.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.