Apple voegt zeven nieuwe wijzerplaten toe: zo download je het

0

Ter gelegenheid van Wereldaidsdag op 1 december biedt Apple als (RED)-partner Apple Watch-gebruikers zeven speciale PRODUCT (RED)-wijzerplaten aan. De wijzerplaten zijn Wereldtijd, Metropolitan, Numerals Mono, Gradient, Stripes, Color en Typograph. Deze wijzerplaten hebben met name iOS 16 of later watchOS 9 of later Apple Watch Series 4 of later nodig om te kunnen werken.

Hier is een gids voor het downloaden van de nieuwe wijzerplaten:

STAP 1. Bekijk de officiële Apple-website.

STAP 2. Scroll naar beneden totdat de Apple Watch-wijzerplaten verschijnen.

STAP 3. Er verschijnt een bericht met de melding “Open deze pagina op iPhone om uw keuze uit zeven gratis te downloaden”.

STAP 4. Open de pagina op de iPhone en tik nu op het horloge dat je wilt downloaden.

STAP5. Klik verder op de optie Toestaan ​​​​wanneer wordt gevraagd om te downloaden.

STAP6. Deze wijzerplaat verschijnt in de Apple Watch-app.

STAP7. Tik op Toevoegen en het wordt toegevoegd aan de verzameling wijzerplaten.

Ondertussen heeft Apple volgens een rapport van Macrumors een Apple Watch Series 2 toegevoegd aan de Vintage-lijst met producten. Deze smartwatch-serie werd gelanceerd in 2016. Overwegende dat de 21,5-inch en een 27-inch iMac (gelanceerd in 2013); 21,5-inch iMac (2014) en 27-inch Retina 5K iMac-modellen (eind 2014) zijn toegevoegd aan de verouderde lijst met producten.

Een vintage Apple-product krijgt geen regelmatige software-updates, terwijl het opvallende kenmerk van een lopende iPhone, iPad of Mac is dat het software-updates krijgt voor minimaal vijf jaar. Volgens Apple: “Producten worden als vintage beschouwd wanneer Apple meer dan vijf en minder dan zeven jaar geleden stopte met de distributie ervan.” Dit betekent eenvoudigweg dat dergelijke producten geen verdere meldingen zouden ontvangen.

Apple legt uit over verouderde producten: “Producten worden overwogen wanneer Apple ze meer dan zeven jaar geleden niet meer te koop aanbiedt.” Dit betekent dat verouderde producten geen enkele update krijgen en, nog belangrijker, het bedrijf zal deze producten niet repareren of repareren op allemaal.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.