Xiaomi lanceert MIUI 14 programma voor vroege toegang: wat te verwachten

0

Xiaomi is helemaal klaar om zijn Xiaomi 13-serie op 1 december 2022 in China te lanceren. Nu heeft de technologiegigant een programma voor vroege toegang voor MIUI 14 aangekondigd. Deze UI-update zal gebaseerd zijn op het Android 13-besturingssysteem en het bedrijf zal het op dezelfde dag lanceren, samen met de lancering van de smartphone uit de nummerreeks. De vroege toegang tot de nieuwste software helpt sommige gebruikers om ervan te genieten voordat alle gebruikers het ontvangen.

Volgens een rapport van ITHome opende Xiaomi de registraties voor het testen van de nieuwe MIUI-iteratie. Het bedrijf is vanaf 28 november begonnen met het testen van MIUI 14 en het zal lopen tot 28 december 2022, aldus het rapport.

Het rapport suggereert dat gebruikers zich via één smart device kunnen registreren voor het programma voor vroege toegang. Het voegt eraan toe dat de vroege toegang gefaseerd zal worden uitgerold en dat alleen gebruikers in China ervoor in aanmerking komen.

Het bedrijf lanceert de Xiaomi 13-serie op 1 december in China. De serie zal bestaan ​​uit twee handsets: Xiaomi 13 en Xiaomi 13 Pro. Xiaomi heeft ook bevestigd dat de aankomende smartphoneserie standaard met MIUI 14 zal worden geleverd. Daarnaast zullen Watch S2 en Buds 4 TWS-oordopjes ook in het thuisland debuteren.

Volgens de officiële poster gedeeld door Xiaomi, zal de smartphone-serie sensoren van het merk Leica bevatten. Xiaomi 13 en Xiaomi 13 Pro zouden worden aangedreven door Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 octa-core processor. Xiaomi 13 Pro is onlangs gespot op de site van Geekbench. Xiaomi 13 Pro is te zien met een octa-coreprocessor met drie efficiëntiekernen geklokt op 2,02 GHz. De primaire kern daarentegen heeft naar verluidt een kloksnelheid van 3,19 GHz.

Vermeld met modelnummer 2210132C scoorde het apparaat 1504 en 5342 punten in single-core en multi-core tests. Volgens de Geekbench-lijst werkt de smartphone op het Android 13-besturingssysteem. Xiaomi 13 Pro wordt getipt om 12 GB RAM in te pakken.

Het toestel wordt geleverd met een 6,7-inch Samsung E6 Amoled-display met een resolutie van 2k. Het scherm van de telefoon biedt een verversingssnelheid van 120 Hz. Volgens geruchten kan het apparaat in twee RAM-varianten komen: 8 GB en 12 GB. Dit kan worden gecombineerd met 128 GB, 256 GB en 512 GB interne opslagcapaciteit.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.