Xbox Games With Gold voor december 2022 onthuld

0

Microsoft heeft de Xbox Games with Gold-line-up voor december 2022 aangekondigd, inclusief Colt Canyon en Bladed Fury.

De twee Games with Gold-aanbiedingen, die zijn onthuld op de Xbox Wire, zijn beschikbaar voor iedereen met Xbox Live Gold of Xbox Game Pass Ultimate, met Colt Canyon eerst beschikbaar van 1 tot 31 december en Bladed Fury beschikbaar van 16 december tot 15 januari.

Colt Canyon, oorspronkelijk gelanceerd in 2020, is een 2D-pixelart-shooter waarin spelers de rol aannemen van een cowboy op een missie om zijn ontvoerde partner te redden van meedogenloze bandieten.

Het verkennen van de Colt Canyon zal spelers belonen met verborgen schatten en wapens, maar biedt natuurlijk ook verschillende gevaren en meer dan genoeg TNT.

Bladed Fury werd in 2018 uitgebracht als een 2D-fantasy-actiegame, gebaseerd op een enigszins surrealistische versie van de Chinese geschiedenis en mythologie. Spelers spelen als de verbannen prinses Ji en moeten de zijwaarts scrollende omgeving doorkruisen terwijl ze combo’s aan elkaar koppelen en alle soorten goden en monsters vernietigen.

Nieuwe games die eraan komen, betekent ook dat de Games with Gold van november binnenkort de service zullen verlaten, dus zorg ervoor dat je Roman Empire RTS Praetorians en de co-op twin-stick shooter Dead End Job downloadt voordat het te laat is.

Ryan Dinsdale is een IGN-freelancer en waarnemend Britse nieuwsredacteur. Hij zal de hele dag over The Witcher praten.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.