WhatsApp rolt voorwaartse media uit met ondertitelingsfunctie voor iOS: hoe deze in te schakelen

0

WhatsApp is een populair berichtenplatform met meer dan 2 miljard gebruikers over de hele wereld. Het bedrijf dat eigendom is van Meta blijft nieuwe functies introduceren om de app-ervaring voor zijn gebruikers te verbeteren. Het instant messaging-platform rolt nu zijn Forward Media with caption-functie uit in iOS. Met deze functie kunnen gebruikers video’s, afbeeldingen, GIF’s en documenten met een bijschrift delen. Bovendien kunnen ze ook het bijschrift verwijderen.

Een recent rapport van WABetaInfo suggereert dat iPhone-gebruikers nu toegang hebben tot de nieuwe functie na installatie van de stabiele versie van WhatsApp voor iOS 22.23.77 vanuit de App Store.

Met de nieuwe functie van WhatsApp kunnen gebruikers een onderschrift samen met afbeeldingen, video’s en GIF’s delen met hun familie, vrienden en andere contacten. Vanaf nu is het handig voor iOS-gebruikers om oude bestanden te doorzoeken door simpelweg gerelateerde trefwoorden uit het bijschrift te typen.

Onderaan het scherm verschijnt een nieuwe weergave wanneer gebruikers ondertitels met de media delen. Dit zal hen informeren of de functie is ingeschakeld of niet. Bovendien is er een verwijderknop beschikbaar om de bijschriften van de media te verwijderen voordat ze worden doorgestuurd voor het geval de gebruikers deze willen verwijderen.

Ondertussen rolt het instant messaging-platform nu de mogelijkheid uit om contactkaarten te delen in de Windows-bètaversie, volgens een rapport.

Volgens een WABetaInfo-rapport zouden gebruikers met deze nieuwe functie contactkaarten kunnen delen binnen hetzelfde chat-deelblad. Het startpunt ‘Contacten’ verschijnt met name als deze functie al is ingeschakeld voor het WhatsApp-account van de gebruiker.

Deze functie helpt de gebruikers, want wanneer iemand een contactkaart deelt, kan de ontvanger deze eenvoudig aan zijn adresboek toevoegen. Volgens het rapport wordt de nieuwe functie uitgerold naar een aantal geselecteerde bètagebruikers na het downloaden van de WhatsApp-bèta voor Windows 2.2247.2.0-update.

WhatsApp rolt ook de mogelijkheid uit om de oproepgeschiedenis bij te houden in zijn desktop-app. Voor degenen die het niet weten, WABetaInfo is een online tracker die nieuwe en aankomende functies van WhatsApp traceert.

Volgens het rapport heeft WhatsApp de bèta voor Windows 2.2246.4.0-update uitgebracht in de Microsoft Store, die de mogelijkheid biedt om de oproepgeschiedenis te beheren binnen de desktop-app zelf.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.