The Witcher 1 krijgt een open-world remake, welke andere games hebben er een nodig?

0

De originele Witcher-game is 15 jaar oud en onlangs heeft CD Projekt Red aangekondigd dat het een complete remake van de open wereld zal krijgen! In deze aflevering van Podcast Beyond praten Max Scoville, Jada Griffin en Colin Stevens over andere games waarvan ze denken dat ze ook baat zouden hebben bij remakes van de open wereld. We bekijken ook een aantal hilarische shovels voor platina-landbouw waarvoor je … een schildpad moet aaien? Ja, we zijn net zo in de war als jij. Wacht maar tot je Italian Journey ziet! Je zult niet geloven wat voor soort games erin zijn geslaagd om de PlayStation Store te halen. Eindelijk komt Max tot het besef dat Bloodborne net zoiets is als ouderschap? Volslagen waanzin.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.