Samsung neemt volgend jaar 1.000 ingenieurs van topscholen in dienst voor zijn R&D-centra in India

0

De Indiase divisie van het Koreaanse technologieconglomeraat Samsung Electronics heeft woensdag plannen aangekondigd om tot 1.000 ingenieurs van de beste technische hogescholen in het land in dienst te nemen voor zijn onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten (R&D). De ingenieurs zouden volgend jaar worden aangenomen en zullen worden aangeworven op gebieden als kunstmatige intelligentie (AI), machine learning (ML), deep learning, internet of things (IoT), cloud, big data en meer.

De technici zullen worden aangeworven in de R&D-instituten van Samsung in Bengaluru, Delhi en Noida, en ook in de onderzoeksfaciliteit voor halfgeleiders in Bengaluru. Ingenieurs die zouden worden ingehuurd, zijn onder andere stromen zoals informatica, informatietechnologie (IT) en elektronica-engineering.

Ongeveer 200 ingenieurs zullen worden gerekruteerd uit verschillende locaties van het Indian Institute of Technology (IIT’s), zei het bedrijf in een verklaring. Het voegde er ook aan toe dat “meer dan 400” pre-plaatsingsaanbiedingen zijn gedaan aan “studenten van IIT’s en andere topinstellingen”.

De aanwervingsaankondiging van Samsung komt midden in een fase van onzekerheden voor pas afgestudeerde ingenieurs. In april van dit jaar meldde Mint dat het stijgende verloop onder IT-bedrijven leidde tot een stijging van de gemiddelde salarissen die worden aangeboden aan pas afgestudeerde ingenieurs. IT-bedrijven, evenals andere technologiebedrijven, hebben de afgelopen twee kwartalen melding gemaakt van verloop als een kostenpost op hun balansen, aangezien ingenieurs en ontwikkelaars in het hele land ook op zoek waren naar aangrenzende optredens naast hun primaire banen die hoge eenmalige uitbetalingen boden .

Echter, te midden van een fase van salarisstijgingen, meldde een overeenkomstig rapport van Mint in september ook dat onboarding-vertragingen van meer dan zes maanden, nadat ze aanbiedingen hadden gekregen, ervoor zorgden dat pas afgestudeerden alternatieve kansen zochten weg van de grote technologiebedrijven in het land.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.