Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ naar verluidt gespot op FCC, 25W snel opladen getipt

0

De Samsung Galaxy S23-serie wordt naar verwachting in februari volgend jaar gelanceerd. Hoewel het Zuid-Koreaanse conglomeraat de ontwikkeling van de nieuwe Galaxy S23-serie smartphones nog moet bevestigen, werd de Samsung Galaxy S23 samen met de Galaxy S23+ naar verluidt gespot op de website van de Amerikaanse Federal Communications Commission (FCC). deze smartphones. De Samsung Galaxy S23 verscheen met modelnummer SM-S911B, terwijl de Galaxy S23+ wordt gezien met modelnummer SM-S916B. Volgens de lijst ondersteunen beide apparaten snel opladen van 25 W, net als hun voorgangers.

In de FCC-lijst, gespot door MySmartPrice, zijn twee Samsung-smartphones, vermoedelijk de Samsung Galaxy S23 en Galaxy S23+, vermeld met respectievelijk modelnummers SM-S911B en SM-S916B. De vermeende vermeldingen bevestigen ondersteuning voor snel opladen van 25 W op de handsets. Volgens de lijst zal het reguliere model een batterij hebben met modelnummer EB-BS912ABY, met een capaciteit van 3.785 mAh. Als dit blijkt te kloppen, zou dit een kleine upgrade zijn ten opzichte van de 3.700 mAh-accu van de Galaxy S22. De batterij van de Galaxy S23+ heeft modelnummer EB-BS916ABY en heeft een capaciteit van 4.565 mAh. Dit zou zich op papier kunnen vertalen naar een batterij van 4.700 mAh. De lijst onthult geen verdere details over de specificaties van de handsets.

De Samsung Galaxy S23-serie zal naar verwachting in februari volgend jaar worden onthuld tijdens het Unpacked-evenement van het bedrijf als opvolger van de Galaxy S22-modellen van dit jaar. De line-up zal naar verwachting drie modellen omvatten: Galaxy S23, Galaxy S23+ en Galaxy S23 Ultra.

De handsets verschenen eerder in een Geekbench-lijst, wat suggereert dat het zal worden aangedreven door Qualcomm’s Snapdragon 8 Gen 2 SoC. De lijst gaf aan dat de Galaxy S23+ 8 GB RAM zou kunnen hebben. Het toestel is getipt om op Android 13 te draaien.

De Galaxy S23 wordt getipt om een ​​drievoudige achteruitrijcamera te dragen, bestaande uit een 50 megapixel hoofdsensor met ondersteuning voor optische beeldstabilisatie (OIS), een 12 megapixel ultrabrede sensor en een 10 megapixel telefotosensor. Voor selfies zou er aan de voorkant een sensor van 10 megapixels kunnen zitten.

Het geruchten Galaxy S23 Ultra-model zou een quad-camera aan de achterzijde hebben, geleid door een 200-megapixel Samsung ISOCELL-sensor. Er wordt ook gezegd dat het een batterij van 5000 mAh heeft.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.