Samsung Galaxy Fold 4 vraag onder zakelijke gebruikers verdubbeld in vergelijking met vorig jaar, zegt bedrijf

0

Samsung meldt een sterke stijging van de vraag naar zijn 4e generatie opvouwbare telefoon – Galaxy Z Fold 4 onder zakelijke gebruikers. De Zuid-Koreaanse smartphone deelde dat de zakelijke vraag naar de Galaxy Z Fold 4 met 105 procent was gestegen ten opzichte van vorig jaar. Verwacht wordt dat er dit jaar 16 miljoen opvouwbare smartphones zullen worden verkocht en volgend jaar kunnen dat er zelfs 26 miljoen zijn. Functies als een groot scherm en ‘krachtige app-optimalisaties’ voor opvouwbare schermen zijn volgens Samsung de reden voor de toegenomen vraag.

Volgens Samsung is de vraag van bedrijven naar zijn opvouwbare telefoons bijna verdubbeld in vergelijking met vorig jaar. Tussen januari en oktober 2022 groeide het aantal opvouwbare apparaten dat Samsung naar zakelijke gebruikers verscheepte met 105 procent op jaarbasis.

Samsung stelt dat er dit jaar naar verwachting ongeveer 16 miljoen Galaxy Z Fold- en Flip-handsets zullen worden verzonden en dat dit volgend jaar kan oplopen tot 23 miljoen. Volgens Samsung zijn functies zoals multitasking op een groot scherm en krachtige app-optimalisaties enkele van de redenen voor de groeiende vraag. Deze telefoons kunnen worden uitgevouwen om een ​​tablet-ervaring te bieden met een 7,6-inch scherm, waarmee gebruikers tot drie apps naast elkaar kunnen openen via Multi Window.

“Samsung Galaxy opvouwbare smartphones zijn gemaakt om mogelijkheden te bieden voor nieuwe manieren van werken en creativiteit te ontdekken. Deze snelle groei in investeringen toont aan dat onze zakelijke klanten behoefte hebben aan zinvolle innovaties om de productiviteit van het personeel te verbeteren”, aldus KC Choi, EVP en hoofd van het Global Mobile B2B Team, MX Business bij Samsung Electronics.

De Samsung Galaxy Z Fold 4 werd eerder dit jaar in augustus gelanceerd tijdens het Galaxy Unpacked-evenement. De handsets kwamen met een aantal belangrijke upgrades, zoals een energiezuiniger scherm en SoC dan zijn voorganger – Galaxy Z Fold 3.

De basisvariant met 256 GB opslagruimte werd gelanceerd voor een prijs van Rs. 1.54.999 terwijl de 512GB-variant Rs kost. 1.64.999, en de opslagvariant van 1 TB kost Rs. 1.84.999 in Indië. Het wordt aangedreven door Qualcomm’s Snapdragon 8+ Gen 1 SoC en is voorzien van Corning Gorilla Glass Victus Plus-bescherming op het display. Het toestel werd gelanceerd met ondersteuning voor Android 12-gebaseerde One UI 4.1.1. Het heeft ook aan de zijkant gemonteerde vingerafdruksensoren voor biometrische authenticatie.

Onlangs zijn enkele specificaties van de aankomende Galaxy Z Fold 5 online gelekt. De aankomende opvouwbare toestellen van het Zuid-Koreaanse smartphonebedrijf worden getipt om een ​​speciale S Pen-sleuf te krijgen. Samsung is ook van plan om de Galaxy Z Fold 5 minder en dunner te laten wegen dan het huidige model. Er wordt ook verwacht dat het een dunnere vouw krijgt en een duurzamer ontwerp.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.