Sam Worthington zegt dat ‘Avatar 3’ bijna klaar is met filmen voorafgaand aan ‘The Way of Water’

0

We hebben niet eens de kans gehad om zelfs maar onze tenen in het langverwachte te dompelen Avatar vervolg De weg van het wateren hoofdrolspeler Sam Worthington heeft zojuist enorme voortgangsupdates gegeven over de toekomstige afleveringen van de franchise.

Verschijnt als gast op De Tonight Show met Jimmy FallonWorthington, die Jake speelt in de film, ging in op de inmiddels beruchte plannen van regisseur James Cameron om er vijf te maken Avatar filmt alles op. Maar aangezien de tweede film nog niet eens uit is, gaan de vorderingen door Avatar3 – en Avatar4 wat dat betreft – zou je kunnen verrassen.

“We hebben ongeveer 80, 90 procent van gefilmd (avatar) 3, Ik denk dat we nog wat scènes tegoed hebben. En dan, (avatar) 4we hebben een paar scènes gedaan omdat de kinderen ouder werden.

Hij haalde zelfs de vijfde film aan, mochten we die ooit zien. Maar maak je geen zorgen, het lijkt erop dat Cameron zich niet al te veel heeft laten binnendringen.

‘Er zijn er vijf in de saga als we het geluk hebben die te pakken te krijgen. We zijn niet arrogant genoeg om aan te nemen dat het contact gaat maken. We hopen het echt, want we houden van de film.”

Het is zeker allemaal goed en wel om terughoudend te zijn over het potentiële succes, of zelfs het gebrek daaraan, met betrekking tot de vijfde film in de franchise, maar de arrogantietrein verlaat zeker het station zodra je begint met het opnemen van scènes voor film vier terwijl film twee dat niet heeft gedaan. zelfs nog niet in de bioscopen.

De voortgang van de sequels voelt nog verrassender aan, gezien de openhartige manier waarop James Cameron heeft gesproken over de financiële risico’s van het maken De weg van het water. Volgens hem zou de film ongeveer $ 2 miljard USD moeten opleveren om de moeite waard te zijn en om break-even te draaien. Om het in perspectief te plaatsen: slechts vijf films hebben ooit zo’n drempel overschreden. Zeker, Cameron regisseerde er twee en een daarvan is het origineel Avatar – de meest opbrengende film aller tijden – maar het behoeft geen betoog dat we bang zijn.

In ieder geval zullen we geen sterk idee hebben of de franchise alle vijf de films zal zien verschijnen totdat we het zien De weg van het waterin de bioscopen op 16 december 2022.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.