Red Dead Redemption 2 is populairder dan ooit op pc

0

Red Dead Redemption 2 heeft sinds de lancering drie jaar geleden zijn vorige record voor het hoogste aantal gelijktijdige spelers op pc overtroffen.

Zoals gemeld door Eurogamer, laat SteamDB zien dat Red Dead Redemption 2 op 24 november 66.492 gelijktijdige spelers telde. Dit was aanzienlijk hoger dan het vorige record van 55.271 dat werd geregistreerd op 26 december 2019, kort na de pc-release van de titel op 5 november.

De recente toename van het aantal spelers werd waarschijnlijk veroorzaakt door de seizoensgebonden herfstuitverkoop van Steam, waarbij het spel met 67% werd verminderd. Uitgever Take-Two Interactive onthulde eerder dit jaar dat Red Dead Redemption 2 tot nu toe meer dan 45 miljoen exemplaren heeft verkocht sinds de release.

Ondanks het onmiskenbare succes kondigde ontwikkelaar Rockstar Games in juli aan dat Red Dead Online geen verdere “thema-inhoudupdates” zou ontvangen, omdat ontwikkelingsbronnen in plaats daarvan werden aangewend voor de creatie van Grand Theft Auto 6.

Een week na de aankondiging hielden toegewijde fans een begrafenis voor Red Dead Online, waarbij leden van de gemeenschap in het zwart gekleed waren en hun respect betuigden.

In onze 10/10-recensie zei IGN dat Red Dead Redemption 2 “een prachtige weergave is van een lelijke periode die geduldig, gepolijst en enorm leuk is om te spelen, en het wordt gecombineerd met de beste verhalen van Rockstar tot nu toe.”

Anthony is een freelance bijdrager die nieuws over wetenschap en videogames voor IGN verslaat. Hij heeft meer dan acht jaar ervaring met baanbrekende ontwikkelingen op meerdere wetenschappelijke gebieden en heeft absoluut geen tijd voor uw geintjes. Volg hem op Twitter @BeardConGamer

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.