PS Plus december-games getipt met Mass Effect Legendary Edition, meer

0

Het maandelijkse trio van gratis games van PlayStation Plus is mogelijk al vroeg gelekt. De betrouwbare leaker Dealabs, die consequent details over toevoegingen aan de maandelijkse abonnementsservice heeft laten vallen, beweert dat de uitgelichte titels voor deze maand Mass Effect Legendary Edition, Biomutant en Divine Knockout (DKO) zullen zijn. De games zullen naar verluidt vanaf volgende week, 6 december, beschikbaar zijn voor de PS Plus Essential-, Extra- en Deluxe/Premium-abonnementen. De tipgever beweert dat de titels beschikbaar zullen zijn op zowel PS4 als PS5, en dat ze beschikbaar zullen zijn om te claimen tot 3 januari 2023.

Als blijkt dat je gelijk hebt, is Mass Effect Legendary Edition van de drie keuzes ongetwijfeld het grootste staaltje hier – het verpakken van BioWare’s volledige veelgeprezen scifi-trilogie, die wordt vereerd vanwege zijn vertakkende verhalen. De ondertitel impliceert visuele verbeteringen die zijn afgestemd op een nieuwe generatie en meer dan 40 DLC’s uit alle drie de games, inclusief promowapens, bepantsering en packs. Voor het gratis prijskaartje is Biomutant een andere goede keuze, waarmee je de hel kunt ontketenen door een mix van krijgskunstgevechten en vuurgevechten in een post-apocalyptische wereld. Divine Knockout is een nieuwe vechtgame die op de eerder genoemde datum van 6 december wordt gelanceerd op pc en PlayStation.

DKO zou in feite een lanceringstitel op PS Plus worden, net als Stray, behalve dat het beperkt was tot bepaalde PS Plus-niveaus. Natuurlijk heeft Sony nog steeds geen plannen om zijn nieuwere first-party titels – zoals Horizon Forbidden West of God of War Ragnarök – aan te bieden via de maandelijkse abonnementsservice, in tegenstelling tot het Xbox-model.

Uit het financiële rapport van Sony van eerder deze maand bleek dat PS Plus bijna 2 miljoen abonnees had verloren, maanden na de herlancering in juni. Het aantal is in het afgelopen kwartaal gedaald van 47,3 miljoen naar 45,4 miljoen. Het rapport suggereerde ook dat de maandelijkse actieve gebruikers van PlayStation Network (PSN) in de periode ook waren gedaald tot 102 miljoen – een daling van 1,4 miljoen ten opzichte van het jaar ervoor.

Voorlopig kunnen spelers die geabonneerd zijn op de Essential-, Extra- en Deluxe/Premium-abonnementen van PS Plus tot 5 december aanspraak maken op het op Japan gebaseerde Soulslike-vervolg Nioh 2, de volledige Lego Harry Potter-collectie en het atmosferische physics-spel Heavenly Bodies. de laatste twee, hogere abonnementen kregen in november toegang tot meer titels, waaronder The Elder Scrolls V: Skyrim – Special Edition, de volledige Kingdom Hearts-saga, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege en nog veel meer.

In India begint het PlayStation Plus-abonnement bij Rs. 499 per maand voor Essential, Rs. 749 per maand voor Extra, en Rs. 849 per maand voor Deluxe.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.