PlayStation Plus november 2022 Gratis games: Nioh 2, Lego Harry Potter Collection en Heavenly Bodies

0

De maandelijkse gratis games van PlayStation Plus voor november 2022 zijn aangekondigd. Deze titels zijn vanaf volgende week beschikbaar voor leden van PS Plus Essential-, Extra- en Deluxe/Premium-abonnementen. Op 1 november krijgen PS Plus-abonnees toegang tot het in Japan geproduceerde Soulslike-vervolg Nioh 2, de volledige Lego Harry Potter-collectie en het sfeervolle indie-juweeltje Heavenly Bodies. Deze titels kunnen tot 5 december aan je PS-gamesbibliotheek worden toegevoegd, waarna je je abonnementen moet behouden om ze te kunnen spelen.

Sony bevestigde de toevoegingen op de PlayStation Blog, laat op woensdag, en verklaarde dat de hogere PS Plus Extra- en Premium/Deluxe-abonnementen later in november nieuwe titels zullen hebben.

PlayStation Plus: India prijzen onthuld voor PS Plus Deluxe, Extra en Essential

PS Plus november 2022: Nioh 2/ Nioh 2 geremasterd

Creëer je halfmenselijke, halfbovennatuurlijke Yokai-krijger in dit uitdagende actie-RPG-vervolg en ga op zoek naar bovennatuurlijke geesten, doorgewinterde samurai-krijgers en ingenieus ontworpen eindbazen. Deze Soulslike-titel speelt zich af in een gestileerde versie van de vroege Sengoku-periode in Japan en introduceert een Yokai Shift-vaardigheid, waardoor monsterlijke transformaties paranormale bewegingen kunnen ontketenen. Vijanden in Nioh 2 kunnen nu een Dark Realm creëren, waardoor de inzet wordt verhoogd en straffende uitdagingen worden gecreëerd om te overwinnen.

De prequel Nioh uit 2017 is inbegrepen als onderdeel van het PS Plus Extra-abonnement. Nioh 2 en Nioh 2 Remastered zullen beschikbaar zijn om te spelen op respectievelijk PS4 en PS5.

PS Plus november 2022: Lego Harry Potter-collectie

De Lego-franchise van videogames heeft de gave om iconische momenten uit films na te bootsen, en de trend zet zich voort Harry Potter. Het pakket, genaamd “Lego Harry Potter Collection”, biedt twee klassieke titels voor het bouwen van stenen – Jaren 1-4 en Jaren 5-7 – waarmee spelers zich een weg kunnen banen door elk jaar van Hogwarts, terwijl ze leren spreuken uit te spreken, drankjes te brouwen, puzzels op te lossen , en nog veel meer doen, de magische herinneringen herbeleven.

Lego Harry Potter Collection zal beschikbaar zijn om te spelen op PS4, en kan gespeeld worden met een tweede speler, via online of lokale co-op.

PS Plus november 2022: hemellichamen

Neem de volledige controle over een ruimtekosmonaut uit de jaren 70, terwijl je je een weg baant door duwen, trekken en draaien door een hele reeks fysiek veeleisende scenario’s. Geïnspireerd door ruimteverkenners en -onderzoekers door de geschiedenis heen, worden spelers in een gewichtloos vliegtuig gegooid en gedwongen manieren te bedenken om eenvoudige taken uit te voeren – tot het simpelweg opheffen van je armen of benen, terwijl je je aanpast aan lage zwaartekracht.

Heavenly Bodies is gebouwd met het oog op een controller en kan solo of via lokale coöp worden gespeeld. Het valt op PS4 en PS5.

Sony herhaalde ook dat alle PlayStation Plus-abonnees nog een paar dagen de tijd hebben – tot 31 oktober – om de racetitel Hot Wheels Unleashed, side-scrolling fighter Injustice 2 en de razendsnelle FPS Superhot aan hun bibliotheek toe te voegen. Dit zijn de drie gratis games die voor oktober zijn aangekondigd.

PlayStation Plus-abonnement in India begint bij Rs. 499 per maand voor Essential, Rs. 749 per maand voor het Extra-abonnement en Rs. 849 per maand voor de topklasse Deluxe. De maandelijkse gratis spellen zijn bij alle drie de niveaus inbegrepen.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.