MIUI 14 Early Access-programma aangekondigd vóór de releasedatum van 1 december

0

MIUI 14, Xiaomi’s op Android 13 gebaseerde software-interface voor zijn smartphones, wordt op 1 december gelanceerd. De aankomende software-update van het bedrijf zal op 1 december zijn debuut maken naast de Xiaomi 13-serie. Een paar dagen voor de lancering van Xiaomi’s aankomende smartphones heeft de Chinese OEM een programma voor vroege toegang voor MIUI 14 in China geïntroduceerd, waarmee gebruikers de nieuwste software kunnen uitproberen voordat deze officieel wordt uitgerold. Het programma is met name momenteel beperkt tot gebruikers in China, maar kan in de toekomst worden uitgebreid naar andere regio’s.

Volgens een rapport van ITHome staat Xiaomi gebruikers toe zich aan te melden voor vroege toegang tot MIUI 14 in China. Het MIUI 14-testprogramma begon op 28 november en eindigt op 28 december om 23:59 uur, volgens het rapport. Gebruikers moeten zich aanmelden bij de Chinese smartphonemaker om de komende software-update uit te proberen.

Volgens het rapport kan een gebruiker slechts één Xiaomi-apparaat – een tablet of een smartphone – registreren voor het MIUI 14 Early Access-programma. Zodra een apparaat is ingeschreven, kunnen gebruikers geen ander Xiaomi-apparaat inschrijven met hetzelfde account.

Het rapport zegt dat early access gefaseerd zal worden uitgerold. Op dit moment hebben echter alleen gebruikers in China toegang tot het programma, terwijl gebruikers in andere regio’s zullen moeten wachten tot het bedrijf het testen uitbreidt naar andere landen.

Xiaomi’s aankomende MIUI 14-software-update zal naar verwachting gebaseerd zijn op Android 13, terwijl oudere Xiaomi-telefoons de MIUI 14-update kunnen krijgen op basis van Android 12. Hoewel het bedrijf nog geen details over functies op MIUI 14 heeft aangekondigd, wordt verwacht dat de update introduceer kernfuncties van Android 13, waaronder verbeterde privacy-instellingen, betere ondersteuning voor thema’s en een verbeterde mediaspelermelding.

Ondertussen wordt bevestigd dat Xiaomi 13 op 1 december wordt gelanceerd. De aankomende line-up zal uit twee modellen bestaan: de vanille Xiaomi 13 en Xiaomi 13 Pro. De aankomende vlaggenschipopstelling zal worden aangedreven door een Snapdragon 8 Gen 2 SoC. De Xiaomi 13-serie zal naar verwachting draaien op Android 13-gebaseerde MIUI 14 wanneer deze op 1 december wordt gelanceerd.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.