Major Marvel Snap-update repareert de Pool 3 Climb, voegt meerdere nieuwe kaarten toe

0

Een nieuwe Marvel Snap-update heeft een aantal nieuwe kaarten toegevoegd plus een nieuwe manier om ze te verdienen.

De update, genaamd The Power Cosmic, voegt een aantal nieuwe kaarten toe, waaronder Thanos, She-Hulk en Galactus… en misschien wel het allerbelangrijkste, introduceert Collector’s Tokens.

“We zijn van plan om vandaag om 15.00 uur Pacific te patchen!” zei Marvel Snap-maker Ben Brode. “Zodra je je aanmeldt bij de nieuwe patch, kijkt het spel naar je verzamelingsniveau en kent het je verzameltokens toe. Veel plezier! Ik kan niet wachten om te zien welke nieuwe decks iedereen gaat bouwen!”

Collector’s Tokens zijn een gloednieuw mechanisme dat zou moeten maak het een beetje makkelijker om de laatste puntjes op de i te zetten voor je nieuwste kaartspel.

Het idee is simpel: spelers krijgen Collector’s Tokens door hun Collector’s Level te verhogen, en deze kunnen in de Store worden uitgegeven om nieuwe kaarten te kopen. In wezen is het een nieuw soort valuta die een handige manier is om een ​​of twee kaarten op te pakken om je nieuwste kaartspel af te maken.

Het aantal Collector’s Tokens dat je krijgt is gebaseerd op je Collector Level:

  • 500-999: 3000 penningen
  • 1000-2999: 6000 penningen
  • Meer dan 3000: 12.000 tokens

Je kunt die tokens vervolgens uitgeven aan alle kaarten die in de nieuwe tokenwinkel verschijnen. Pool 3-kaarten kosten 1000 tokens, Pool 4-kaarten kosten 3000 tokens en Pool 5-kaarten kosten 6000 tokens.

Het beste gedeelte? Het zou de klim van Poule 3 net iets makkelijker moeten maken.

Marvel Snap ziet spelers stijgen door verschillende pools van beschikbare kaarten, waarbij Pool 3 veruit de meest gevarieerde is, bestaande uit in totaal 74 kaarten. De combinaties zijn bijna eindeloos… maar het kan een heel ontmoedigend vooruitzicht zijn voor spelers, zoals ikzelf, die zich net uit poule 2 hebben geklauwd.

En met de toevoeging van een groot aantal kaarten in Poule 4 wordt dat alleen maar erger.

Nieuwe toevoegingen zijn Luke Cage, Absorbing Man, She-Hulk, Titania, Maria Hill, Agent Coulson, HeliCarrier, M’Baku, Attuma, Orka, Bast, Shuri, Thanos, Galactus, Valkyrie, Super Skrull en Silver Surfer.

Helaas brengt de patch ook wat nerfs met zich mee. Angela is nu een 2/0 in plaats van een 2/1 terwijl Mysterio nu een 2/4 is in plaats van 2/5. Sera is nu een 5/4 in plaats van een 5/5 en het indrukwekkende vermogen van Onslaught stapelt zich nu additief op in plaats van exponentieel.

Misschien een slechte dag voor Kazoo-decks. Maar Collector’s Tokens halen zeker de pech uit het nivelleren.

Meer lezen over Marvel Snap? Bekijk onze 5 beste Marvel Snap Pool 1-decks voor beginners en de mogelijkheid van een modus voor één speler.

Ryan Leston is entertainmentjournalist en filmcriticus voor IGN. Je kunt hem volgen Twitteren.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.