Luigi X Bowser Shipping schiet omhoog met nieuwe ‘Super Mario Bros.’ Aanhangwagen

0

Er was veel om uit te pakken met de frisse nieuwe trailer De Super Mario Bros-film dat viel iets meer dan een uur geleden weg, maar een hoek van het internet was vooral blij met een uit de context gehaald teder moment tussen Bowser en Luigi.

Voor het geval je niet bekend bent, er is inderdaad een beweging van fanart en fanfictie die “Bowuigi” verscheept, waarbij een koppeling wordt voorgesteld tussen de slechterik en de broer van de titulaire held (hoe schandalig!).

Of het nu opzettelijk was of niet, het fandom van de combinatie Bowser (Jack Black) en Luigi (Charlie Day) werd absoluut opgevoerd door de schermtijd die door de personages werd gedeeld.

Ondanks de ogenschijnlijk vijandige benadering van Bowser, waren alle flirterige signalen aanwezig. Van een tedere kinlift tot een speelse draaiing van Luigi’s snorhaar, er was een serieuze sfeer van seksuele spanning tussen de twee kenmerkende Mario karakters, zo zeggen de fans:

Houd van het paar of haat het, ‘Bowuigi’-fanart was voorheen een niche-ding, en het zal zeker nog veel meer ontploffen nu de dorst naar het paar is versterkt. We zijn er helemaal voor – vijanden kunnen vrienden worden, zelfs minnaars – en meer macht voor hen.

Naast het valideren van het populairste fanfictiepaar van hetzelfde geslacht in gaming, viel er nog veel meer te halen uit de sprankelende nieuwe trailer voor De Super Mario Bros.-film. Het gaf ons een eerste blik op Princess Peach (Anya Taylor-Joy) in actie, en bevestigde een paar populaire Mario spin-offs van videogames die in de film zullen voorkomen.

De Super Mario Bros.-film zwenkt, stampt en slaat op 7 april 2023 de bioscopen binnen, en hoe meer we ervan zien, hoe voorzichtiger optimistisch we erover worden. Zolang we ons maar verzoenen met het feit dat Chris Pratt het titulaire personage gewoon niet veel recht zal doen. Er circuleert zelfs een petitie om hem uit de rol te zetten.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.