Hier leest u hoe u Snapchat op Windows kunt downloaden

0

Snapchat, een app voor instant messaging en het delen van foto’s, heeft afgezien van het verschijnen op het Windows-platform, maar nu hebben de sociale media hun debuut gemaakt in de Microsoft Store als een Progressive Web App.

Volgens een rapport van Windows Central zou de Progressive Web App (PWA) van het social media-platform via Microsoft Edge op Windows 10- en 11-pc’s lopen. Deze app zal gebaseerd zijn op de webversie van Snap. Dit werd eerder dit jaar uitgebracht en wordt mogelijk gemaakt door Microsoft’s Chromium-gebaseerde Microsoft Edge, suggereert een rapport.

Hier leest u hoe u Snapchat op Windows kunt downloaden

STAP 1. Klik op het Windows-pictogram onderaan het computerscherm.

STAP 2. Zoek de Microsoft Store en open de app.

STAP 3. Zoek nu Snapchat op de zoekbalk.

STAP 4. Klik op Get it in Store App (Hiermee wordt u doorgestuurd naar de Store-app).

STAP5. Klik nu eindelijk op de get-optie en de app wordt geïnstalleerd.

Over de grootte gesproken, deze Snapchat-app heeft een kleine installatiegrootte van 1,4 MP en zou ervoor zorgen dat Snap altijd up-to-date is en functies zoals de webversie bevat. Bovendien suggereert het rapport verder dat de app zal werken via Microsoft Edge en dat Windows de app zou behandelen als een normale app die zal worden geleverd met een pictogram in het Startmenu, meldingswaarschuwing en meer functies. Met name kunnen gebruikers deze Snapchat PWA-versie ook downloaden van de Microsoft Store zonder iets gratis te betalen.

Ondertussen werkt Snapchat samen met Amazon om zijn gebruikers een augmented reality-uitprobeerervaring te bieden. De e-tailer biedt Snap-gebruikers nu de mogelijkheid om brillenstijlen van een reeks populaire merken digitaal te passen. Deze nieuwe samenwerking tussen Amazon Fashion en de app voor het delen van instant-snaps biedt virtuele pasproducten van Persol, Maui Jim, Oakley, Ray-Ban, Costa Del Mar en anderen die beschikbaar zijn gemaakt voor Snap’s 363 miljoen dagelijks actieve gebruikers, zoals volgens de e-commerce gigant.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.