Het onlangs geproduceerde nummer ‘Badmashi’ van Amandeep Singh Batra is 8 miljoen keer bekeken op YouTube

0

De muziekvideo van Badmashi staat op YouTube
Afbeeldingsbron: BESTANDSBEELD ‘Badmashi’, geproduceerd door Amandeep Singh Batra en Shubham Jai is uitgebracht op Youtube

De videoclip voor het onlangs uitgebrachte nummer ‘Badmashi’ is al meer dan 8 miljoen keer bekeken. Het nummer bevat Balkar Ankhila en Manjinder Gulshan met de muziek van Nitin Gupta. Babbu Brar heeft de tekst opgeschreven. De hoofdrolspelers zijn Vadda Grewal en Riya Gupta en de regie is in handen van StalinVeer. Deze onopvallende muziekvideo die is uitgebracht op het officiële YouTube-kanaal van Celebrino Records heeft meer dan 94.000 likes. De video toont een liefdesverhaal met een twist, geproduceerd door Amandeep Singh Batra en Shubham Jain.

Badmashi wordt niet alleen geliefd omdat het de durf van een meisje en de steun van zijn geliefde laat zien, maar ook vanwege goede muziek, regie en productie.

Bekijk hier de video-

Na verschillende projecten te hebben gedaan met het Celebrino Records-kanaal en andere platforms, is producer Amandeep Singh Batra super enthousiast over het succes van dit nummer. Hij zegt: “We hebben hard en gepassioneerd gewerkt aan het succes van dit nummer en we zien de vruchtbare resultaten van ons werk en zijn blij deel uit te maken van ‘Badmashi.’ liedje.”

Amandeep geeft alle eer voor de 8 miljoen views voor het nummer ‘Badmashi’ aan zijn team en kijkers die hun liefde hebben gedoucht en er met hun immense liefde een enorm succes van hebben gemaakt.

Lees ook: Jigar Mulani’s nieuwe nummer ‘Tu Hi Toh Hai’ sterren Sumedh Mudgalkar en Rhea Sharma

Lees ook: Een actieheld: Ayushmann Khurrana-Nora Fatehi’s zinderende nummer ‘Jehda Nasha’ UIT

Lees ook: Hitsong ‘Jehda Nasha’ krijgt een remake met Ayushmann Khurrana en Nora Fatehi; fans zeggen ‘Firse watt laga denge’

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.