Het Callisto-protocol, NFS Unbound, Meer: December Games op pc, PS4, PS5, Switch, Xbox One, Xbox Series S/X

0

Wat zijn de grootste games in december 2022? Ondanks een gebrek aan volume in de tweede helft – dankzij de kerstvakantie – belooft december een redelijk goede maand te worden voor de lancering van videogames. Als eerste is er The Callisto Protocol op 2 december, een overlevingsruimte-horror die je onderdompelt in een gespannen en bloederige gevangenis in een nauwe gang, waar onuitsprekelijke gruwelen in elke hoek op de loer liggen. Op dezelfde dag keert de Need for Speed-franchise terug met NFS Unbound, met een anime-achtige cell-shaded esthetiek. Terwijl de populaire Amerikaanse rapper A$AP Rocky in het promotiemateriaal voorkomt, zal hij gewoon beschikbaar zijn als een in-game leider waarmee je kunt communiceren.

Na talloze vertragingen krijgt The Witcher 3: Wild Hunt in december eindelijk zijn next-gen-update voor pc, PS5 en Xbox Series S/X, met een intense visuele revisie, ondersteuning voor ray tracing en enkele op in-game items gebaseerde in de The Witcher-serie van Netflix. Dit zal beschikbaar zijn als gratis upgrade voor degenen die de titel al op genoemde platforms bezitten, waarbij de pc-versie een extra fotomodus krijgt. Even daarvoor, op 13 december, leent Justin Roiland, mede-maker van Rick en Morty, zijn creatieve kant aan een komische biopunk-shooter genaamd High on Life. Gewapend met een assortiment aan charismatische, pratende wapens, moet je de dodelijkste intergalactische premiejager worden en de wereld redden.

Het heroïsche thema strekt zich uit tot Marvel’s Midnight Suns op 2 december, terwijl je wordt gedropt in een donkerder, bovennatuurlijk rijk, om een ​​factie van geliefde superhelden te verzamelen en een einde te maken aan de slechte daden van Lilith, Mother of Demons. Daarna kun je afkoelen door je als onderzoeksjournalist de kille nacht in te wagen, op zoek naar de geheimen van je enge buurman in Hello Neighbor 2, beschikbaar op 6 december.

En vergeet niet dat The Game Awards 2022 ook gepland staan ​​voor december – 8e avond in de VS en 9e ochtend in India.

Daarmee zijn hier de zeven grootste games die in december 2022 naar pc, PS4, PS5, Switch, Xbox One en Xbox Series S/X komen.

Het Callisto-protocol

Wanneer: 2 dec
Waar: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X

Uit de geest van Glen Schofield komt The Callisto Protocol, een spiritueel vervolg op Dead Space dat je de opdracht geeft te ontsnappen uit de maximaal beveiligde Black Iron Prison, ingehaald door bloeddorstige parasitaire aliens. Stel je voor op de dode maan Callisto van Jupiter in het jaar 2320, je neemt de rol aan van Jacob Lee, een slachtoffer van het lot gewapend met een mengelmoes van slagwapens, die zich een weg moet banen uit de claustrofobische gangen en daarbij een samenzwering moet ontdekken. Je personage is ook uitgerust met een telekinetische kracht, waardoor je vijanden van ver kunt grijpen en ze in scherpe scheermessen en tussen zware deuren kunt gooien.

Het Callisto-protocol staat op het punt zwaar uiteen te vallen, aangezien je gedwongen wordt om groteske buitenaardse wezens van dichtbij te benaderen – ledematen te hacken en af ​​te schieten, en creatief te worden met alles wat tot je beschikking staat om te overleven. De game speelt ook Karen Fukuhara (The Boys) als een naamloze metgezel en voegt een seizoenspas toe aan de Deluxe Edition. Geprijsd op Rs. 2.999, voegt het vier stukjes inhoud toe, waaronder 25 nieuwe doodsanimaties. De ontwikkeling van de laatste begint volgend jaar bij Striking Distance Studios.

De pc-systeemvereisten van Callisto Protocol aangekondigd

Marvel’s middernachtzon

Wanneer: 2 dec
Waar: PC, PS5, Xbox Series S/X

Deze aankomende tactische RPG-superheldengame vertrouwt op kaarten om heldenvaardigheden te vertegenwoordigen en is afkomstig van de makers van XCOM. Je moet voorkomen dat Lilith, de moeder der demonen, een oude profetie vervult om de kwaadaardige Chthon, een van de oudere goden van de aarde, op te roepen. Je kruipt in de schoenen van een legendarische demonenmoordenaar genaamd de Hunter en werkt samen met andere Marvel-helden zoals Iron Man, Ghost Rider en Wolverine.

Met Marvel’s Midnight Suns kun je een kaartspel van acht kaarten gebruiken – elke held heeft een unieke set vaardigheden die in gevechten kunnen worden gebruikt. Deze vaardigheden zijn beschikbaar in de vorm van Attacks, Skills en Heroics-kaarten. Wanneer het spel begint, moet je maximaal zes kaarten trekken en kun je je vaardigheden (met kaarten) drie keer gebruiken tijdens je beurt, samen met twee hertrekkingen om vaardigheden te vervangen.

Volgens de Firaxis Games kun je met Marvel’s Midnight Suns de omgeving om je heen gebruiken om een ​​voordeel te behalen ten opzichte van je tegenstander, door een reeks aanvallen of een combinatie van bewegingen te gebruiken, voordat je ze afmaakt met Hero-vaardigheden. De game laat je ook The Abbey verkennen, een mystieke geheime basis waar je verborgen items en geheimen kunt vinden om een ​​voordeel te behalen tegen de Mother of Demons.

Behoefte aan snelheid niet gebonden

Wanneer: 2 dec
Waar: PC, PS5, Xbox Series S/X,

De nieuwste inzending in de populaire Need for Speed-serie van EA speelt zich af over vier weken racen en laat je het opnemen tegen andere coureurs om geld te verdienen om deel te nemen aan wekelijkse kwalificatie-evenementen. Terwijl je je reputatie als straatracer probeert op te bouwen, krijg je ook te maken met de politie, die altijd een paar meter verderop staat. Need for Speed ​​Unbound zal volgens de uitgever ook campagnes voor één speler en meerdere spelers bevatten.

Net als andere titels in de serie, laat Need for Speed ​​Unbound je beginnen als een rookie, die zich een weg moet banen naar de top. Je kunt dit doen door races te winnen, je verdiensten te gebruiken om te wedden tegen rivaliserende racers en te ontsnappen aan de politie wanneer ze je beginnen te achtervolgen. Je kunt ook in-game geld verdienen door drifts op de weg te trekken samen met andere stunts.

Need for Speed ​​Unbound vereist ook dat je tactieken gebruikt om wetshandhavers te ontwijken, door te proberen te ontsnappen, ze aan te pakken of naar de ondergrondse van Lakeshore te gaan om af te koelen. De game zal ook veel aanpassingen bevatten, waardoor je honderden cosmetische items en uitrusting kunt gebruiken. Dit zijn onder meer wraps en cutaways voor je auto, waarmee je kunt pronken tijdens Meetups in de game.

Need for Speed ​​Unbound-trailer uit, volledige autolijst onthuld

december games nfs ongebonden december games nfs

Rapper A$AP Rocky levert ook een bijdrage aan de soundtrack
Foto Credit: Criterion Games

Hallo Buurman 2

Wanneer: 6 dec
Waar: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X

Er hangt een groot mysterie rond Raven Brooks. Het is aan jou om rond te sluipen en de geheimen van je buren te ontdekken. Hello Neighbor 2 is een stealth-horrorgame die speelt als een onderzoeksjournalist-simulator. Er is deze keer een hele stad om te verkennen die gevuld is met excentrieke AI-gestuurde bewoners en tal van huizen die spookachtige geheimen bewaken.

De buren in Hello Neighbor 2 worden bestuurd door een neuraal netwerk-AI die van je leert en zich in de loop van de tijd aanpast aan je speelstijl. Wees de besnorde heer te slim af voordat hij je doorheeft en zijn geheimen onthult.

Crisis Core: Final Fantasy VII-reünie

Wanneer: 13 dec
Waar: PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One, Xbox Series S/X

Met vernieuwde 3D-modellen, volledig ingesproken dialogen in het Engels en Japans en een verbeterd vechtsysteem, is Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion een HD-remaster van de game die oorspronkelijk in 2007 werd uitgebracht. Het dient als een prequel op Final Fantasy VII en volgt het verhaal van Zack Fair – de beste vriend van Cloud uit de belangrijkste Final Fantasy-games.

Dit is een actie-rollenspel (RPG) dat gebruikmaakt van een real-time vechtsysteem waarmee je aanvallen kunt starten, spreuken kunt uitspreken en aanvallen kunt blokkeren of ontwijken. Het komt ook met een nieuw gearrangeerde soundtrack van de originele componist, Takeharu Ishimoto.

Hoog in het leven

Wanneer: 13 dec
Waar: PC, Xbox One, Xbox Series S/X

Van de komisch creatieve geest van Justin Roiland (Rick and Morty) komt een first-person shooter waarin je bondgenoten over wapens praten. Elk geweer biedt een unieke vaardigheid terwijl je je door allerlei biomen door de kosmos waagt – een oerwoudparadijs, een stad in een asteroïde en meer.

High on Life speelt zich af in een biopunkwereld waar een buitenaards kartel op aarde is neergestreken dat alleen maar high wil worden van mensen. Je zult de beste intergalactische premiejager moeten worden op een zoektocht om mensen te redden en de Garmantuous en zijn bende neer te halen om de wereld te redden.

The Witcher 3: Wild Hunt next-gen

Wanneer: 14 dec
Waar: PC, PS5, Xbox Series S/X

The Witcher 3: Wild Hunt wordt algemeen beschouwd als een van de beste games in zijn genre en krijgt in december een enorme upgrade. De upgrade voor de huidige generatie consoles heeft even geduurd, maar het zal een gratis upgrade zijn voor gamers die de originele titel al bezitten. Met de update kun je kiezen tussen prestatie- en grafische modi op je PS5- of Xbox Series S/X-console. Als je een pc-gamer bent, heb je toegang tot de langverwachte fotomodus.

Net als de originele titel uit 2015, laat de volgende generatie update van The Witcher 3 je spelen als Geralt of Rivia, de mutant die van kinds af aan is getraind om uitzonderlijke kracht, snelheid en gevechtsvaardigheden te verwerven. Je zult deze vaardigheden gebruiken om een ​​wereld vol monsters te bevechten, met een scala aan wapens die je kunt upgraden, evenals magie en drankjes om je gevechtspotentieel te vergroten.

Toen het voor het eerst werd onthuld op E3 ​​2013, genereerde The Witcher behoorlijk wat opwinding over de graphics van de game, en de teasers van de update van de volgende generatie, gedeeld door CD Projekt Red, suggereren dat de game er nog beter uit zal zien als hij arriveert op 14 dec.

Gamers die de titel voor die datum in bezit hebben krijgen de update volgens de ontwikkelaar zonder extra kosten. Wat betreft de lang beloofde Netflix’s The Witcher-serie-geïnspireerde inhoud, je krijgt toegang tot een nieuwe missiereeks, die na voltooiing uitrusting beloont die is geïnspireerd op de vertolking van Henry Cavill in de show, naast optionele kostuums voor andere personages.

Dit is wat er nieuw is met de Next-Gen Update van The Witcher 3

december games witcher next gen december games witcher next gen

The Witcher 3: Wild Hunt krijgt ook een over-the-shoulder cameraperspectief in de next-gen update
Foto Krediet: CD Projekt Rood


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.