Freddy: Kartik Aaryan kwam 14 kilo aan, leerde tandheelkundige vaardigheden voor de actiethriller

0

Freddy: Kartik Aaryan kwam 14 kilo aan voor de film
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/KARTIKAARYAN Freddy: Kartik Aaryan kwam 14 kilo aan voor de film

Bollywood-acteur Kartik Aaryan, die een bonafide ster is geworden met films als ‘Bhool Bhulaiyaa 2’, ‘Luka Chuppi’, ‘Sonu Ke Titu Ki Sweety’ en anderen, maakt zich momenteel op voor de release van zijn aankomende film ‘Freddy’ . Net als zijn film ‘Dhamaka’ uit 2021, zal ook ‘Freddy’, een psychologische thriller, rechtstreeks op de OTT worden uitgebracht. De acteur ging onlangs naar sociale media om te delen hoe hij zich op zijn rol voorbereidde.

Op dinsdag deelde Kartik een video achter de schermen van de film, waarin te zien is hoe hij in zijn titulaire karakter van tandarts stapt. Wat de fysieke aspecten van de rol betreft, laat de video zien dat hij dikker wordt en 14 kg aankomt en speelt met tandheelkundige instrumenten om kennis te krijgen van het gebruik ervan bij patiënten om de rol geloofwaardig te maken.

Hij schreef in het bijschrift: “Van het aankomen van 14 kg tot het gaan naar Real Clinic en het leren van vaardigheden van een tandarts. #Freddy worden is voor mij een nooit te vergeten reis geweest… Mentaal en fysiek mijn grenzen verleggen om mijn echte zelf te vergeten en verander in Freddy voor reel. Blij dat ik met een geweldig team heb gewerkt voor deze uitdagende transformatie op het scherm.

In de video kunnen kijkers zien hoe Kartik langzaam verandert in de tandarts, dr. Freddy Ginawala, terwijl hij aan zijn lichaamstaal werkt en in de geest van Freddy komt, een verlegen en psychotische tandarts. Van vooroverbuigen tot het dragen van een bril tot het veranderen van zijn kapsel, Kartik Aaryan is te zien transformeren voor de rol.

De makers van ‘Freddy’ hebben kleine miniclips en teasers gedeeld om een ​​kijkje te geven in de wereld van Freddy, maar hebben de trailer van de film tot nu toe niet vrijgegeven. Bovendien doen de nummers uit de film het al buitengewoon goed met Kartik Aaryan die opnieuw een trend heeft gezet, dit keer met de Chopper-stap van het nummer ‘Kaala Jaadu’.

‘Freddy’ komt op 2 december uit op het OTT-platform Disney+ Hotstar.

Kartik trakteerde zijn fans onlangs op zijn verjaardag op de eerste glimp van ‘Shehzada’. Hij zal ook te zien zijn in ‘Aashiqui 3’ en Kabir Khan’s titelloze next samen met ‘Satyaprem Ki Katha’.

Lees ook: The Kashmir Files row: Vivek Agnihotri onthult het interviewen van 700 slachtoffers tijdens het maken van een film

Lees ook: Shehnaaz Gill kondigt nieuw nummer aan met MTV Hustle 2.0-winnaar MC Square, actrice deelt poster

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.