Een album met Frog Calls zou Taylor Swift kunnen verslaan in de Australische hitlijsten

0

Sinds de release van Taylor Snel‘s Middernachtende enige artiest die haar zelfs maar in de buurt kon komen uitdagen, was Drake, die het grootste deel van de Billboard Hot 100’s top 10 domineerde bij de release van zijn nieuwste album.

Maar nu is er een andere kanshebber om de veelgeprezen singer-songwriter uit te dagen. Deze keer komen ze uit Australië en we zullen eerlijk zijn – het is niet wie je zou verwachten.

ABC Australia meldt dat een album gebaseerd op kikkergeluiden zal vechten tegen Taylor Swift om de eerste plaats in de Australische hitlijsten – de ARIA Charts. Australische kikkergeluiden: liederen van verdwijning is een muzikale samenwerking tussen het Australian Museum, FrogID, het Bowerbird Collective, Listening Earth en Mervyn Street of Mangkaja Arts. Dit album zal meerdere kikkeroproepen bevatten die zijn verzameld door Australische onderzoekers en burgerwetenschappers, om het bewustzijn van de afnemende kikkerpopulatie in het land te helpen vergroten.

Er zijn ongeveer 17.500 audio-inzendingen ontvangen van het publiek. Schokkend genoeg werden slechts 16.300 van hen geverifieerd met de 96 soorten kikkers die in het land leven, inclusief de bedreigde en zeldzame soorten. NME meldt dat alle winst van het album naar het nationale FrogID-project zou gaan, waar gewone mensen opnames van kikkers kunnen indienen voor onderzoeksdoeleinden.

Dr. Jodi Rowley, hoofdwetenschapper van FrogID, vertelde het ABC Australië dat ze wil dat dit album dat van Swift omverwerpt Middernachten aangezien het de ARIA Australische hitlijsten blijft domineren, zoals het al vijf weken doet. Behalve Gierzwaluw in de vergetelheid te brengen, wil ze ook mensen bewust maken van de afnemende dierenpopulatie.

En als je denkt dat dit doel onmogelijk is, dan is dat niet zo. Afgelopen jaar, NME gemeld Australische vogelgeluiden: Liederen van verdwijningeen album met bedreigde vogels, overtrof tijdens de kerstperiode ABBA, Michael Bublé en Mariah Carey in de hitlijsten.

Australische kikkergeluiden: liederen van verdwijning bevat 50 minuten aan kikkergeluiden en wordt uitgebracht op 2 december 2022.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.