Drishyam 2 Box Office-collecties: de film van Ajay Devgn-Akshaye Khanna overschrijdt de grens van Rs 150 Cr

0

Drishyam 2
Afbeeldingsbron: TWITTER Drishyam 2

Drishyam 2 Box Office-collecties: De film van Ajay Devgn, waarin ook Akshaye Khanna, Tabu, Shriya Saran en Ishita Dutta schitteren, geniet van een succesvolle run aan het loket. De film doet fenomenale zaken en overtrof de Rs 150 Cr-markering. Als het in hetzelfde tempo doorgaat, zal de film naar verwachting Brahmastra verslaan en de meest succesvolle film van het jaar worden.

Drishyam 2 Box Office-rapport

Ondanks nieuwe releases doet Drishyam 2 het goed aan de kassa. Varun Dhawan en Kriti Sanons wezenkomedie Bhediya zou naar verwachting de collecties verstoren, maar onaangedaan door nieuwe releases, heeft het vervolg op de film uit 2015 meer dan Rs 150 Cr geslagen.

“Drishyam 2 is niet te stoppen, aangezien de collecties op dinsdag op hetzelfde niveau blijven als maandag met collecties in het bereik van 5-5,25 crore netto. Dit brengt de film op meer dan 150 crore netto met het twaalfdaagse nummer op meer dan 151 crore netto,” Box Office Indië meldde.

Over Drishyam 2

‘Drishyam 2’ is een vervolg op de film uit 2015, die zelf een remake was van de gelijknamige hit Malayalam-superhitfilm met superster Mohanlal in de hoofdrol. ‘Drishyam’ uit 2015 werd geregisseerd door wijlen Nishikant Kamat, die in 2020 overleed aan cirrose.

De Ajay Devgn-starrer-film ging over een liefhebbende echtgenoot en vader die zijn best deed om zijn familie te redden van politieonderzoeken nadat de zoon van een politieagent vermist was. Wat volgde na de puinhoop is het verhaal van Drishyam 2.

Het vervolg is geregisseerd door Abhishek Pathak, zoon van producer Kumar Mangat Pathak, en bevat de muziek van de zuidelijke sensatie, Devi Sri Prasad.

Laatste Bollywood-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.