De flop waarmee Kim Kardashian een Razzie won, keert terug van irrelevantie op streaming

0

Er gaat bijna geen dag voorbij zonder Kim Kardashian om de een of andere reden de krantenkoppen halen, maar één ding dat haar langdurige leven als reality-tv-ster heeft verdoezeld, is het feit dat de obsceen rijke zakenmagnaat een bekroonde actrice is.

Natuurlijk, het was een Razzie voor slechtste vrouwelijke bijrol voor haar bijdragen aan de ramp van Tyler Perry in 2013 Verleiding: Bekentenissen van een Huwelijkstherapeut, maar het is een trofee die ze goed verdiende en verdiende. Met alle aanwezigheid op het scherm en het charisma van een dweil, voelt Kardashian zich niet zo op haar gemak voor de camera’s als zij niet degene is die de touwtjes in handen heeft.

Verleiding: Bekentenissen van een Huwelijkstherapeut-
Via Lionsgate

Een score van 17 procent op Rotten Tomatoes en een opbrengst van iets meer dan $ 50 miljoen met een budget van $ 37 miljoen zijn slechte rendementen, zelfs volgens de wat mindere normen waaraan Perry’s meedogenloze filmografie wordt gehouden, maar de vergeten flop is er in ieder geval in geslaagd om op te stijgen van de diepten van irrelevantie door deze week een onwaarschijnlijke hit op streaming te worden.

Per FlixPatrol, Verleiding: Bekentenissen van een Huwelijkstherapeut is een Top 10-succesverhaal geworden op Prime Video in 13 landen over de hele wereld, ook al zal het verhaal van een paar dat probeert hun oude huwelijk door te werken door middel van een psychotherapeut nauwelijks lang in de herinnering blijven.

De filmische nalatenschap van Kim Kardashian is nauwelijks lang of illuster, maar ze is erin geslaagd een soort kampioen te worden, ook al zal haar glimmende beeld niet op de eerste plaats op haar mantel komen te staan, aangezien ze het kreeg omdat ze een door en door verschrikkelijk was. thespian.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.