Charlie Day krijgt lof van fans voor zijn vertolking van Luigi in ‘Super Mario Bros. Movie’

0

Mario lijkt geen pauze te kunnen nemen in de Super Mario Bros.-film, na de release van de tweede trailer. De tweede filmtrailer bevatte meer personages uit de Mario-franchise, en van alle personages en talenten die werden getoond, vonden fans meteen een absoluut favoriet castlid dat, naar alle rapporten, erin slaagde het goed te doen.

Charlie Day, de stemacteur van Luigi, werd door fans geprezen om zijn optreden, op basis van wat er in de trailer te zien was. Ze geloven dat hij erin geslaagd is om de essentie van Luigi te krijgen – perfect gecast voor de rol. Hij heeft zelfs de juiste stem en maniertjes, iets wat Chris Pratt niet lukte toen hij voor het eerst werd voorgesteld.

Een paar procent van de fans van Pratt als Mario vraagt ​​zich misschien af: ‘Wat maakt Day anders? Hij verheft geen stem, net als Mario. Waarom wordt zijn personage beter ontvangen?’

Hetzelfde geldt voor de andere personages: ‘Waarom krijgen zij lof in vergelijking met Mario?’

Volgens fans kwam het er allemaal op neer dat Mario gewoon niet als Mario klinkt. De nee-zeggers geloven dat het een van die gevallen was waarin ze de casting precies goed hadden voor deze personages, vooral voor Luigi.

Pratt kreeg zware kritiek vanwege zijn optreden van Mario sinds de eerste trailer uitkwam. Dit kwam nadat hij fans plaagde, misschien bedreigde, dat zijn Mario-stem “anders is dan alles wat je eerder hebt gehoord”, terwijl hij in werkelijkheid gewoon zijn normale stem gebruikt.

Ondertussen waren fans meteen verliefd op de andere personages, vooral Bowser en Luigi, wiens stemacteurs erin slaagden de toon en essentie goed te krijgen. Dit toont aan dat het hebben van een grote naam die de hoofdrol speelt niet gelijk staat aan een geweldige prestatie.

Hopelijk zijn de prestaties van Day voldoende om de 1993 te overtuigen Super Mario Bros. acteur, John Leguizamo om de komende film te bekijken.

De Super Mario Bros.-film staat gepland voor release op 7 april 2023.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.