Bizar! Doktoren verwijderen 187 munten uit de maag van een man in Bagalkote, Karnataka

0

De man werd na een operatie aan hem uitgevoerd om 187 te verwijderen
Afbeeldingsbron: @ANI De man werd na een operatie bij hem uitgevoerd om 187 munten uit zijn buik te verwijderen.

Bij een bizar incident haalden artsen 187 munten uit de maag van een man in de stad Bagalkot in Karnataka.

De man had zaterdag geklaagd over maagklachten en braken. Hij werd door zijn familieleden met spoed naar het Hanagal Shree Kumareshwar Hospital and Research Center gebracht, waar doktoren een röntgenfoto maakten om zijn toestand beter te begrijpen.

De scan onthulde munten in zijn buik die hij de afgelopen 2-3 maanden had ingeslikt. Volgens dr. Eshwar Kalaburgi hebben de doktoren hem geopereerd.

Artsen hebben een psychiatrische stoornis vastgesteld als de reden achter het ongewone gedrag van de man.

“Hij leed aan een psychiatrische stoornis en had de afgelopen 2-3 maanden munten geslikt. Hij kwam naar het ziekenhuis met klachten over braken en buikpijn”, zei dr. Kalaburgi, een van de artsen die de operatie uitvoerde.

(Met input van ANI)

LEES OOK | Schokkend! Klasse 12 student doodt moeder over verkoop van geit in Rajasthan

LEES OOK | Bizar! Meisje beëindigt leven nadat haar buffel vermist raakt

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.