We dagen je uit om naar deze horrorfilms te kijken die zelfs liefhebbers van extreme angst geen twee keer zullen zien

0

Verschrikking enthousiastelingen houden van niets liever dan ongelofelijk schrikken, terwijl het hele genre leeft van onze macabere interesse in walging en afkeer. Het beste wat je over een horrorfilm kunt zeggen, is dat je je echt ongemakkelijk of geschrokken voelt.

Er zijn echter momenten dat je iets ziet dat zo wreed is dat je wilt vergeten dat je het ooit hebt gezien en het nooit meer wilt tegenkomen. Horrorliefhebbers spitten de archieven door om de meest ontnuchterende films aller tijden in het genre te bespreken. Als u op zoek bent naar films die ervoor zorgen dat u uw ogen in bleekmiddel wilt dopen, hoeft u niet verder te zoeken.

Er zijn een aantal vrij voor de hand liggende films voor deze categorie, met vrijwel elke film waarin vrouwen worden mishandeld of gegijzeld Het konijnenspel of Onomkeerbaar bijna niet te zien de eerste keer. Het is moeilijk voor te stellen om een ​​leuk avondje uit te plannen en terug te kijken Onomkeerbaar.

In meer mainstream gebieden, de extreem verontrustende film van Michael Fassbender Eden meer ziet hem en zijn partner, gespeeld door Kelly Reilly, worden gemarteld door lafhartige lokale jongeren. Als je het leuk vindt om Fassbender vastgebonden te zien, dan is dit de film voor jou.

Deense hit Spreek geen kwaad heeft zich goed in het bewustzijn van de horrorgemeenschap genesteld, met een irritant einde en een overweldigend gevoel van angst waardoor het veel verder gaat dan een “leuke” horrorfilm. De atmosferische “verheven” horror lijkt een reactie op de zeer gimmickachtige en meer leuke horrorfilms zoals A Nachtmerrie in Elm straat of Vrijdag de 13e.

Een Servische film is op maat gemaakt voor dit soort discussies, omdat het zo diep duister en walgelijk is dat het in verschillende landen is verboden. Zijn reputatie als brute, ultrarealistische snuff-film betekent dat het misschien ook niet een film is waarvan je mensen wilt laten weten dat je hem hebt gezien. Maar het doorkijken van de film kan worden gezien als een ereteken onder diehard gorehounds.

De nieuwe golf van horror is uitstekend geschikt geweest om meer confronterende beelden in de mainstream te brengen, maar films als deze laten echt het verschil zien in hoe je horror kunt maken. De meeste moderne horror leunt vanwege interessante thema’s zwaar op rewatches, maar sommige zijn gewoon gemaakt voor gore en walging.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.