Vivo Y02 met 6,51-inch HD + -scherm, 5.000 mAh batterij gelanceerd: prijs, specificaties

0

Vivo Y02 is gelanceerd in Indonesië. Het is een smartphone op instapniveau met een 6,51-inch HD+ FullView-scherm. De Eye Protection-functie is ontworpen om de helderheid van het scherm automatisch aan te passen en schadelijk blauw licht uit te filteren. De telefoon wordt aangedreven door een niet nader genoemde octa-core chipset, waarvan wordt aangenomen dat het een MediaTek Helio P22 SoC is. Het is een dual-SIM (Nano) 4G-smartphone die ook een speciale microSD-kaartsleuf bevat. De Vivo Y02 heeft een batterij van 5000 mAh, waarvan wordt beweerd dat deze tot 18 uur ondersteuning voor videostreaming biedt.

Vivo Y02 prijs, beschikbaarheid

De Vivo Y02 heeft een enkele 3GB RAM + 32GB opslagvariant, die in Indonesië IDR 1.499.000 (ongeveer Rs. 8.000) kost. Het wordt geleverd in de kleuren Cosmic Grey en Orchid Blue. Verwacht wordt dat Vivo deze smartphone binnenkort beschikbaar zal maken op andere Aziatische markten.

Vivo Y02 specificaties, kenmerken

Het is een smartphone op instapniveau met een 6,51-inch HD+ (720×1.600 pixels) FullView-scherm met oogbescherming. Onder de motorkap zit een niet nader genoemde octa-core chipset, wat een MediaTek Helio P22 SoC zou kunnen zijn. De Vivo Y02 draait op Funtouch OS 12, dat is gebaseerd op Android 12 Go Edition.

Er is een 8 megapixel hoofdcamera met een f/2.0 diafragma en een 5 megapixel camera aan de voorkant met een f/2.2 diafragma. De handset wordt geleverd met functies zoals Face Beauty en Time Lapse. De Vivo Y02 heeft een batterij van 5000 mAh, die naar verluidt tot 18 uur ondersteuning voor videostreaming kan bieden. Het ondersteunt 10 W bedraad opladen en 5 W omgekeerd opladen.

De Vivo Y02 meet 163,99 x 75,63 x 8,49 mm en weegt ongeveer 186 g, beweert het bedrijf. De Vivo Y02 heeft 2 GB/3 GB RAM en 32 GB ingebouwde opslag, uitbreidbaar via een microSD-kaart (tot 1 TB). Het is een dual-SIM (Nano) 4G-smartphone, die ook dual-band Wi-Fi en Bluetooth v5.0 draadloze connectiviteit biedt.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.