Vampire Survivors is opnieuw de meest gespeelde Steam Deck-game in september 2022

0

Voor de tweede maand op rij is Vampire Survivors uitgestegen boven Elden Ring, Cyberpunk 2077 en Marvel’s Spider-Man Remastered om in september 2022 de meest gespeelde Steam Deck-game te worden.

Valve deelde het nieuws op Twitteren, bevestigend dat Vampire Survivors, die op 20 oktober zijn v1.0-update krijgt, was de meest gespeelde game in termen van totaal aantal gespeelde uren. Hoewel we geen exact aantal hebben gekregen, weten we wel dat het de kolos Elden Ring tegenhield om de eerste plaats in te nemen.

Achter die twee games stonden achtereenvolgens Stardew Valley, Cyberpunk 2077, Hades, No Man’s Sky, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, Marvel’s Spider-Man Remastered, Cult of the Lamb en Disney Dreamlight Valley.

In vergelijking met augustus zijn enkele van de nieuwkomers op de lijst Cyberpunk 2077 en Disney Dreamlight Valley. Cyberpunk 2077 heeft de laatste tijd een beetje een opleving gekend na de release van Netflix’s Cyberpunk: Edgerunners anime, nieuws over de eerste grote uitbreiding en meerdere updates die voor de game zijn uitgebracht.

CD Projekt heeft onlangs onthuld dat Cyberpunk 2077 in de week van 22 september minstens een miljoen mensen heeft gespeeld en dat de totale verkoop van de game de 20 miljoen heeft overschreden. Al deze details helpen onthullen waarom het op de vierde plaats op deze Steam Deck-lijst staat.

Disney Dreamlight Valley is in september Early Access binnengegaan en is redelijk goed ontvangen door critici en fans. In onze 8/10-recensie zeiden we dat het “een geweldige levenssimulator is die zijn iconische personages tot een meeslepend, bevredigend effect maakt.” Die Disney-magie, naast ondersteuning voor cross-progressie, hielp het om de top 10 van meest gespeelde Steam Deck-games van de maand te maken.

Bekijk voor meer informatie onze lijst met de beste Steam Deck-spellen en onze chat met Valve over de meest brandende vragen die we hadden over het Steam Deck zeven maanden na de release.

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar nieuwstips@ign.com.

Adam Bankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter @AdamBankhurst en verder Zenuwtrekking.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.