The Witcher Remake aangekondigd door CD Projekt Red, gebouwd in Unreal Engine 5

0

The Witcher krijgt een remake. In een tweet bevestigde uitgever CD Projekt Red dat zijn duistere fantasie-RPG uit 2007 vanaf de grond opnieuw wordt opgebouwd met behulp van Unreal Engine 5. De Poolse studio Fool’s Theory leidt de ontwikkeling van de remake, die bestaat uit ervaren personeel uit de The Witcher-serie. Natuurlijk zal CD Projekt Red volledige creatieve supervisie bieden, terwijl ze proberen het universum de komende jaren uit te breiden met vijf nieuwe games, zoals onthuld tijdens de Group Strategy Update-stream die eerder deze maand werd gehouden. Het bedrijf heeft nu bevestigd dat de codenaam “Canis Majoris”, een volwaardige verhaalgestuurde open-wereldtitel, een verwijzing was naar de remake van The Witcher.

Als onderdeel van de aankondiging verklaarde CD Projekt Red: “We willen dit goed doen, dus wees geduldig – het zal even duren voordat we meer details kunnen delen.” De studio kreeg eerder te maken met terugslag vanwege een overhaaste uitrol van Cyberpunk 2077, wat resulteerde in een puinhoop met fouten die uiteindelijk uit de verkoop op PS4 werd gehaald.

De originele The Witcher-game werd 15 jaar geleden uitgebracht op 26 oktober, met in de hoofdrol de norse monsterjager Geralt of Rivia, die op zoek was naar zijn herinneringen. Gebaseerd op de fantasieboekenreeks van Andrzej Sapkowski, introduceerde het drie camerabeelden, waaronder een over-de-schouderbeeld – een zeldzaamheid in RPG’s in die tijd. En hoewel de in 2007 uitgebrachte titel een Enhanced Edition kreeg, zou dit de eerste keer zijn dat CD Projekt Red er een volledig herbouwt.

Cyberpunk 2077 PS4 Review: Wazig, Buggy, Gebroken

“The Witcher is waar het voor ons allemaal begon, voor CD Projekt Red”, zei studiohoofd Adam Badowski in een blogpost. “Het was de eerste game die we maakten, ooit, en het was toen een groot moment voor ons. Teruggaan naar deze plek en de game opnieuw maken zodat de volgende generatie gamers het kan ervaren, voelt net zo groot, zo niet groter.” Hij merkt verder op dat de ontwikkelaars van Fool’s Theory betrokken zijn geweest bij eerdere The Witcher-spellen en vertrouwt erop dat ze het bronmateriaal op een eervolle manier opnieuw opnemen. De studio heeft eerder bijgedragen aan onder andere Hellblade: Senua’s Sacrifice, Baldur’s Gate III en Outriders.

Eerder deze maand kondigde CD Projekt Red vier nieuwe titels in de The Witcher-serie aan, en verklaarde dat ze zich er de komende jaren uitsluitend aan zullen wijden. De plannen omvatten een nieuwe trilogie met de codenaam Polaris, een online multiplayer-gerichte Sirius en de eerder genoemde Canis Majoris, waarvan nu is bevestigd dat het een remake van The Witcher is. De uitgever had eerder dit jaar de eerste van de genoemde trilogie onthuld, eraan toevoegend dat het zijn interne RED Engine-toolkit voor Unreal Engine 5 zal laten vallen – dankzij de nieuwe, langdurige samenwerking met Epic Games. Zoals eerder vermeld, zal dezelfde toolkit ook worden gebruikt voor de remake van The Witcher.

CD Projekt Red heeft ook plannen om het dystopische, toekomstige Cyberpunk 2077-universum uit te breiden door een vervolg met de codenaam “Orion” te introduceren. Het project bevindt zich nog in de vroege ontwikkelingsfase en heeft tot doel “de Cyberpunk-franchise verder te brengen en het potentieel van dit duistere toekomstige universum te blijven benutten.”

Verdere details over de remake van The Witcher zouden op tijd moeten worden onthuld, hoewel we kunnen verwachten dat deze wordt gelanceerd op pc, PS5 en Xbox Series S/X. In de tussentijd is CD Projekt Red nog steeds van plan om ergens dit jaar de PS5- en Series S/X-versies van The Witcher 3: Wild Hunt te leveren.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.