The Settlers New Allies Releasedatum: Ubisoft’s veel vertraagde middeleeuwse stadsbouwer verschijnt op 17 februari 2023 op pc

0

Ubisoft’s onrustige herstart van The Settlers is weer opgedoken – met een bijgewerkte naam en releasedatum. Het middeleeuwse strategiespel voor het bouwen van steden, genaamd “The Settlers: New Allies”, zal niet op 17 februari 2023 op pc verschijnen. Bovendien is er ook een versie voor PS5, Xbox Series S/X, Amazon Luna, Nintendo Switch en Nvidia GeForce Now in ontwikkeling — met volledige cross-play-ondersteuning. Nu de pre-orders voor The Settlers: New Allies pc live gaan op de officiële website, heeft creatief directeur Christian Hagedorn gedetailleerd beschreven wat er is veranderd sinds de laatste vertraging. Volledig opnieuw ontworpen, werd de herstart van The Settlers vier jaar geleden aangekondigd met een releasedatum in 2019, voordat hij verschillende keren werd uitgesteld.

In een update van een ontwikkelaar gaf Hagedorn het startsein door een “verbeterd tempo” voor alle spelmodi te beloven, door een nieuw Rush Protection-systeem toe te voegen aan het multiplayer-segment. Voor degenen die niet bekend zijn met het spel, The Settlers: New Allies laat je kiezen tussen drie middeleeuwse facties: de Elari, de Maru en de Jorn, om deel te nemen aan spannende schermutselingen tegen andere online spelers. Er is ook een solo-modus, waarin spelers proberen de Elari-leden te vestigen nadat ze gedwongen zijn hun thuisland te ontvluchten. Dit is verdeeld over 13 campagnemissies, die “een centrale rol spelen in het spel”. Dan is er de Hardcore-modus — voorheen ‘Onslaught’ — die aangepaste modifiers introduceert om de AI nog uitdagender te maken. Zie het als een moeilijke PvE-ervaring, die dezelfde kaarten gebruikt als de skirmish-modus, nu verdubbeld tot een totaal van 12.

Het eerder genoemde, nieuwe Rush Protection-systeem voegt neutrale kampen van bandieten toe, die de paden naar “nieuwe bronnen en tussen startgebieden” beschermen. Vijandelijke groepen/facties die van plan zijn om die items van minder ervaren spelers in beslag te nemen, moeten eerst een vaardigheidstest doorstaan, waarbij ze een kamp van bandieten neerslaan – wat zorgt voor betere bescherming in de eerdere stadia van het spel. Spelers kunnen ook vrienden uitnodigen voor privé PvP-match-ups. The Settlers: New Allies heeft ook upgrades ontvangen voor de UI en UX, met een nieuwe opslag- en laadfunctionaliteit (tot 10 slots) en aanpasbare sneltoetsen.

“Facties en factiedifferentiatie is een onderwerp waar we constant aan werkten”, zei Hagedorn. “We hebben de factie-eenheden gescheiden van de standaardsoldaten en elk van hen heeft zeer unieke factievaardigheden gekregen, zoals de gevechtssprong van de Jorn of de Maru met hun verborgen vallen.” The Settlers: New Allies is onderworpen aan een herwerkt gereedschapsproductiesysteem, dat nu een eenvoudiger proces is, maar prominenter wordt gebruikt in de hele economie. Spelers zouden gedwongen worden hun nederzettingen te plannen, met grote gebouwen die nu gereedschap nodig hebben als bouwkosten. Bovendien kunnen spelers eindelijk middelen terugwinnen bij het slopen van gebouwen. “Tot slot is een van de meest gevraagde functies aan het spel toegevoegd: The Forester!”, Voegt Hagedorn toe. Hiermee zou men nu bomen kunnen laten groeien en boomstammen kunnen verkrijgen waar ze maar willen.

Hagedorn had ook nog een laatste update voor The Settlers: New Allies — de franchise breidt zich voor het eerst ooit uit buiten de pc. De game ondergaat aanvullende ontwikkeling voor Amazon Luna, Nintendo Switch, Nvidia GeForce Now, PlayStation 5 en Xbox Series S/X. Alle platforms zullen ondersteuning bieden voor cross-progressie en cross-play. Verdere details over de lancering van de console zullen te zijner tijd worden onthuld.

Het lang uitgestelde The Settlers: New Allies komt op 17 februari 2023 uit op pc. Geen releasevenster voor alle andere platforms.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.