The Kashmir Files-IFFI Row: Vivek Agnihotri, Darshan Kumaar beledigen Israëlische filmmaker als controversesneeuwballen

0

Nadav Lapid, The Kashmir Files-poster
Afbeeldingsbron: TWITTER Nadav Lapid, The Kashmir Files-poster

De Kashmir Files-IFFI rij: De Israëlische filmmaker Nadav Lapid, die hoofdjury was voor IFFI, heeft voor een nieuwe controverse gezorgd. Tijdens de slotceremonie van het filmfestival hekelde de filmmaker The Kashmir Files en noemde de film ‘vulgair’, ‘ongepast’ en een ‘propagandafilm’. Zijn uitspraken hebben veel stof doen opwaaien. Filmregisseur Vivek Agnihotri en acteurs Anupam Kher en Darshan Kumaar hebben heftig gereageerd op de uitspraken van Lapid.

Darshan Kumaar over The Kashmir Files-IFFI Controverse

Darshan Kumaar, die de rol van Krishna Pandit in de film schreef, reageerde op de verklaringen van Lapid en zei tegen een nieuwsportaal: “Iedereen heeft zijn eigen individuele mening over alles wat ze zien en waarnemen …. Maar men kan niet ontkennen dat The Kashmir files is een film die de feitelijke benarde situatie van de Kashmiri pandit-gemeenschap weergeeft… die nog steeds vechten voor gerechtigheid tegen de wrede daden van terrorisme… dus deze film gaat niet over vulgariteit maar over de realiteit.”

Vivek Agnihotri reageert op IFFI Row

Agnihotri, aan de andere kant, schreef op Twitter: “GM. Waarheid is het gevaarlijkste. Het kan mensen laten liegen. #CreativeConsciousness.”

Anupam Kher’s reactie op de rij van The Kashmir Files

Terwijl Kher in een Twitter-bericht een reeks stills deelde van de veelgeprezen film “Schindler’s List” van de legendarische Amerikaanse filmmaker Steven Spielberg, samen met een foto uit “The Kashmir Files”. “Hoe groot de leugen ook is, hij is in vergelijking altijd kleiner dan de waarheid”, schreef de acteur, die op 22 november de speciale vertoning van de film op de 53e IFFI had bijgewoond.

Verwant | ‘The Kashmir Files lijkt vulgair & propagandafilm’, zegt IFFI-juryhoofd; Anupam Kher reageert

Hij sprak dinsdagochtend ook met de media en zei: “Als de holocaust gelijk had, dan heeft de uittocht van Kashmiri-pandits ook gelijk. Dit lijkt vooraf gepland, want onmiddellijk daarna werd de bende met gereedschapskisten actief. Het is beschamend voor hem om een dergelijke verklaring aflegt, ook al komt hij uit een gemeenschap van joden die hebben geleden onder de holocaust,” zei hij, eraan toevoegend: “Dus door een dergelijke verklaring af te leggen, heeft hij ook de mensen pijn gedaan die deze tragedie hebben geleden. Ik zou alleen maar willen zeggen moge god hem wijsheid geven zodat hij de tragedie van duizenden mensen niet gebruikt om zijn doel op het podium te bereiken.”

“The Kashmir Files”, dat op 11 maart in de bioscoop werd uitgebracht, maakte deel uit van de Indian Panorama Section op IFFI en werd vertoond op 22 november. Geschreven en geregisseerd door Vivek Agnihotri en geproduceerd door Zee Studios, toont de film de uittocht van Kashmiri Hindoes uit Kasjmir na de moord op mensen uit de gemeenschap door door Pakistan gesteunde terroristen. Het speelde ook onder andere Darshan Kumar, Mithun Chakraborty en Pallavi Joshi.

Mis deze niet:

Fawad Khan Verjaardag: Wat is de Pakistaanse acteur aan het doen na het verbod op India? Alles over Maula Jatt, mevrouw Marvel

Nysa Devgan is een feestbeest en deze ongeziene video’s van Kajol’s dochter met haar vrienden zijn het bewijs

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.