Reliance Jio-storing: gebruikers kunnen niet bellen of berichten verzenden

0

Reliance Jio-gebruikers in het hele land hebben problemen met bellen en berichten verzenden. Verschillende gebruikers klaagden over het probleem op het microblogplatform Twitter. Terwijl sommigen beweerden dat ze niet kunnen bellen, zeiden anderen dat ze geen berichten van hun Jio-nummers kunnen verzenden / ontvangen. Een deel van de gebruikers klaagde ook dat ze geen mobiel internet kunnen gebruiken.

Volgens Downdetector piekte de storing dinsdagochtend tussen 6.00 en 9.00 uur. Volgens de tracker heeft ongeveer 38% van de gebruikers geklaagd over geen signaal op hun smartphone die op het Jio-netwerk draait. Ongeveer 37% gebruikers kunnen niet bellen, terwijl meer dan 26% Jio-gebruikers geen toegang hebben tot internet op hun mobiele telefoon.

Zoals hierboven vermeld, hebben Jio-gebruikers geklaagd over het probleem op Twitter met de hashtag ‘Jiodown’ trending op Twitter. Hier zijn reacties van enkele gebruikers op het socialemediaplatform:

‘Jio-netwerk uitgevallen? Kan niet bellen”, schrijft een gebruiker.

“Sinds de ochtend geen volte-teken en dus niet in staat om te bellen. Is dit hoe je van plan bent om 5g-diensten aan te bieden wanneer normale oproepen problemen hebben?”, schrijft een andere gebruiker op Twitter.

“Sinds ochtend niet in staat om te bellen of gebeld te worden op Jio SIM. Netwerk uitgevallen??? Whatapp werkt prima”, luidt de tweet van een andere gebruiker.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.