Nieuwe ‘Cocaine Bear’-posters roepen zoveel memes op als verwacht

0

Elizabeth Banks, die haar regiedebuut maakte met Pitchperfect 2, heeft zich aangemeld om een ​​van de vreemdste projecten van Universal Pictures in lange tijd te leiden. Voor de niet-ingewijden onder ons, helemaal terug in december 1985 was er een incident waarbij een Amerikaanse zwarte beer van 175 pond betrokken was die dood werd aangetroffen in een bos in het noorden van Georgia, waar hij vermoedelijk een plunjezak vol cocaïne had ingenomen, wat was gedropt door vliegtuigpiloot Andrew C. Thornton III, een veroordeelde drugssmokkelaar. De beer in kwestie is momenteel te zien in de Kentucky for Kentucky Fun Mall in Lexington, Kentucky.

En dan, Cocaïne Beer was geboren. Banks gaat de thriller regisseren, die is geïnspireerd op het schokkende waargebeurde verhaal. De term ‘Cocaïnebeer’ werd bedacht door Coleman Larkin in 2015. In een nogal onconventioneel verhaal, Cocaïne Beer speelt Keri Russell, O’Shea Jackson Jr., Alden Ehrenreich, Matthew Rhys, Jesse Tyler Ferguson, Kristofer Hivju, Christian Convery, Brooklynn Prince, Margo Martindale en wijlen Ray Liotta, die eerder dit jaar stierf. Het wordt de eerste film met in de hoofdrol Liotta die na zijn dood wordt uitgebracht. Volgens de synopsis zal de eerder genoemde Cocaine Bear “moorddadig tekeer gaan na onbedoeld cocaïne te hebben ingenomen”, wat gebeurtenissen zijn die niet overeenkomen met het echte verhaal en die lijken te zijn verzonnen met het oog op dramatisering.

De aankondiging van Cocaïne Beer werd bevestigd door het officiële Twitter-account, dat een opvallende neo-noir-achtige poster onthulde met contrasterende zwart-wittinten in de vacht van de beer en de cocaïne. De poster was slim getiteld “Don’t coke the bear”, wat een leuke woordspeling is die is afgeleid van de algemene uitdrukking “Don’t por the bear.”

Natuurlijk, een verhaal dat zo bizar en ongelooflijk is als dit, rechtvaardigt een aantal hilarische memes. Wie had gedacht dat het moderne filmtijdperk de ongebruikelijke gebeurtenissen zou weergeven van een zwarte beer die cocaïne binnenkrijgt om het publiek te vermaken en te inspireren? Het is niet bepaald conventioneel, maar het is een project waarvoor Banks voor altijd zal worden herinnerd – ongeacht of het echt goed of slecht is. Enkele van de wildste memes vatten echt de massale verwarring en verbazing samen die na de aankondiging over de sociale media raasden. Hier is slechts een handvol die echt het grappige bot kietelen.

Laten we hopen dat de beurt van Banks als regisseur resulteert in een absoluut meesterwerk, zodat we allemaal de geschiedenis kunnen omarmen bij de Oscars van 2023 nadat is aangekondigd dat Beste Film naar een thriller gaat genaamd Cocaïne Beer.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.