Marvel Snap Creator reageert op mogelijkheden voor singleplayer-modus

0

Ben Brode, de maker van Marvel Snap en mede-oprichter van ontwikkelaar Second Dinner, heeft zich opengesteld over de mogelijkheden van modi voor één speler voor het op meerdere spelers gerichte kaartspel.

In een gesprek met Simon Cardy van IGN sprak Brode over de mening van het team over PvE of vergelijkbare singleplayer-modi, en zei dat veel van wat Marvel Snap speciaal maakt, draait om multiplayer.

“Ik weet het niet. Het spel is heel anders dan andere kaartspellen, toch? En dus is veel van het plezier van het spel de hersenspellen, en proberen je voor te stellen wat je tegenstander vervolgens zou kunnen doen,” zei Brode. . “Ik weet het niet. Ik denk dat ik zou zeggen dat we niet genoeg hebben nagedacht over hoe dat eruit zou kunnen zien om zeker te weten of we iets zouden kunnen doen dat echt leuk zou zijn in die ruimte.

“Ik denk echt dat er veel ruimte is voor nieuwe modi. We hebben veel coole ideeën voor nieuwe spelmodi die multiplayer-modi zijn, maar ik weet niets van singleplayer.”

Zeg nooit nooit, maar de focus voor Brode en Second Dinner lijkt lasergericht te zijn op het maken van de beste multiplayer-ervaring die er is. Volgens onze Marvel Snap-recensie denken we dat ze op de goede weg zijn.

“Marvel Snap bevat gedurfde ideeën, diepgaande gameplay, een pittige presentatie en veel liefde voor Marvel”, schreef Cam Shea van IGN. “Zijn benadering van het opbouwen van een verzameling en willekeur in gameplay zal niet voor iedereen weggelegd zijn, maar het is nog steeds de moeite waard om te spelen.”

Bekijk voor meer informatie drie van Brode’s beste Marvel Snap-decks, zijn uitleg over de bizarre opname van Ego, de locatie die willekeurig je kaarten voor je speelt, en onze volledige wiki voor het Marvel-kaartspel.

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar nieuwstips@ign.com.

Adam Bankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter @AdamBankhurst en verder Zenuwtrekking.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.