Karnataka-professor noemt moslimstudent ‘Kasab’, waardoor hij in de problemen komt | Video

0

'Moslim zijn en hier elke dag mee geconfronteerd worden is niet grappig'
Afbeeldingsbron: TWITTER/@ASHOSWAI ‘Moslim zijn en hier elke dag mee geconfronteerd worden, is niet grappig’, zegt de moslimstudent nadat hij in de klas bij de naam van Ajmal Kasab werd genoemd.

Karnataka: Een professor aan een technische universiteit werd ‘uitgesloten van lessen’ en een onderzoek werd tegen hem bevolen door de universiteitsautoriteiten twee dagen nadat hij een van zijn studenten, een moslim, in de klas zou hebben aangesproken met ‘Kasab’. De controverse rond de zaak brak uit nadat een video van 45 seconden viraal ging op sociale media, waarin de student de professor uitschold omdat hij voor terrorist werd uitgemaakt.

De kwestie deed zich voor in het Manipal Institute of Technology in Manipal op 26 november, de verjaardag van de terreuraanslagen van 26/11 in Mumbai. “Het betrokken personeel is uitgesloten van lessen totdat het onderzoek voorbij is. We willen iedereen laten weten dat het instituut dit soort gedrag niet goedkeurt en dat dit geïsoleerde incident zal worden afgehandeld in overeenstemming met het vastgestelde beleid”, aldus de Manipal. Dat heeft het Instituut voor Technologie maandag gezegd.

“Moslim zijn en hier elke dag mee geconfronteerd worden is niet grappig”, hoor je de student boos zeggen in de video. Zelfs toen de berouwvolle professor probeerde zijn excuses aan te bieden en de student te sussen door te zeggen dat hij op zijn zoon leek, weigerde de student toe te geven dat het niet grappig was.

‘Wil je zo tegen je zoon praten? Noem je hem een ​​terrorist? Hoe kun je me zo noemen in het bijzijn van zoveel mensen? Dit is een klas, je bent professioneel en je geeft les. noem me zo’, zei de student in reactie op de opmerkingen van de professor.

Ajmal Kasab was een Pakistaanse terrorist die werd opgepakt tijdens de terreuraanslagen van 26/11 in Mumbai in 2008. Hij werd later door de Indiase autoriteiten opgehangen.

(Met IANS-ingangen)

LEES OOK | Verbod op hijab: Raad voor persoonlijk recht voor moslims doet een beroep op de regering van Karnataka om het bevel in te trekken

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.