Infinix Hot 20S met MediaTek Helio G96 SoC, drievoudige achteruitrijcamera’s gelanceerd: prijs, specificaties

0

Infinix Hot 20S is maandag in de Filippijnen gelanceerd als de nieuwste handset van het merk dat eigendom is van de Chinese Transsion Group. De nieuwe smartphone uit de Hot 20-serie wordt aangedreven door een Mediatek G96 SoC en heeft een drievoudige camera aan de achterzijde geleid door een 50-megapixel primaire sensor. De Infinix Hot 20S heeft een perforatorscherm met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. Het herbergt een batterij van 5000 mAh met ondersteuning voor snel opladen van 18 W. Bovendien kan de ingebouwde 8 GB RAM virtueel worden uitgebreid tot 13 GB met behulp van de ongebruikte interne opslag.

Infinix Hot 20S prijs

De Infinix Hot 20S is genoteerd op Shopee voor een prijskaartje van PHP 8.499 (ongeveer Rs. 12.200) voor de enige 8GB RAM + 128GB opslagvariant. De handset wordt aangeboden in de kleuren zwart, blauw, paars en wit.

Details over de beschikbaarheid en prijzen in andere markten, waaronder India, zijn niet bekendgemaakt.

Ondertussen is de Indiase lanceringsdatum van de Infinix Hot 20 5G-serie vastgesteld op 1 december. De line-up zal meerdere smartphones omvatten, waaronder Infinix Hot 20 5G en Hot 20 Play die onlangs ook hun wereldwijde debuut maakten.

Infinix Hot 20S-specificaties

De dual-SIM (Nano) Infinix Hot 20S draait op Android 12 en heeft een 6,78-full-HD+ (1.080 x 2.460 pixels) IPS TFT-scherm met een variabele verversingssnelheid. Het bedrijf noemt het beeldscherm HyperVision Gaming-Pro-beeldscherm. De op gaming gerichte smartphone wordt aangedreven door een MediaTek Helio G96 SoC, samen met 8 GB RAM. Het RAM-geheugen kan virtueel worden uitgebreid tot 13 GB met behulp van de extra ingebouwde opslag.

Voor optica heeft de Infinix Hot 20S een opstelling met drie camera’s aan de achterzijde, bestaande uit een primaire sensor van 50 megapixels met twee sensoren van 2 megapixels naast een viervoudige flitser aan de achterzijde. Aan de voorkant heeft het toestel een 8-megapixelcamera met dubbele LED-flitser. De Infinix Hot 20S wordt geleverd met maximaal 128 GB aan ingebouwde opslag. De opslag is echter uitbreidbaar tot 512 GB via een speciale microSD-kaartsleuf.

Connectiviteitsopties op de nieuwe telefoon zijn 4G, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, USB type-C-poort, OTG, GPS en GPS/A-GPS. Sensoren aan boord zijn onder meer een e-kompas, G-sensor, lichtsensor en nabijheidssensor. De smartphone is uitgerust met een aan de zijkant gemonteerde vingerafdruksensor voor biometrische authenticatie.

De Infinix Hot 20S heeft een batterij van 5000 mAh met ondersteuning voor snel opladen van 18 W. Het meet 168.65×76.75×8.47mm en weegt 202 gram.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.