Heeft Malaika Arora premier Narendra Modi ontmoet? Virale video van de lookalike van de premier amuseert netizens

0

Malaika Arora, premier Narendra Modi
Afbeeldingsbron: TWITTER/@SANATANA_USA Heeft Malaika Arora premier Narendra Modi ontmoet?

Onlangs ging een video viraal van Malaika Arora die de hand schudde met de dubbelganger van premier Narendra Modi. De cut-to-cut gelijkenis heeft netizens verbijsterd gemaakt. In de video droeg Malaika een rode lange jurk en poseerde ze voor de paps. Nadat de fotosessie was afgelopen, kwam een ​​man die op PM Modi leek naar haar toe en begon met haar te praten en schudde later de hand en verliet het podium. Meteen leek de man precies op onze eigen premier, wat de actrice misschien zelfs in de war had gebracht.

Bekijk de video hier:

De video heeft gebruikers van sociale media verbijsterd, met verschillende vragen of de man in de video PM Modi is. Voor wie het nog vraagt: nee, hij is het niet. Maar er waren ook een paar hilarische secties van netizens die echt geloofden dat hij premier Modi was. “Sab yaha ye dekh rahe hai ki ye Modi ji Jese kyu lag rahe hai (Iedereen hier vraagt ​​zich af waarom deze man op Narendra Modi lijkt)”, luidde een commentaar. “Hij is niet Modi Malaika se dhyan hatega tabhi toh pata chalega na ( Als je van Malaika wegkijkt, weet je dat hij het niet is,” grapte een ander. “Lol kopie van Modi Ji”, luidde een derde commentaar.

Aan het werkfront haalde Malaika Arora onlangs de krantenkoppen nadat ze weer ging dansen toen de actrice verscheen in de remake van ‘Aap Jaisa Koi’ voor Ayushmann Khurrana’s An Action Hero. Het lijdt geen twijfel dat ze het podium in vuur en vlam zet, ze deelde ook een BTS-video waarin ze haar uiterlijk uit het nummer liet zien en zoals altijd is ze gewoon de personificatie van hotness.

Momenteel maakt Malaika zich op voor haar OTT-debuut. Ze zal te zien zijn in haar eigen realityshow, Moving In With Malaika. De show staat gepland voor release op 5 december op Disney+ Hotstar en zal niet alleen de actrice bevatten, maar ook gastoptredens van haar vrienden en familie. Malaika’s realityshow draait om haar familie, vrienden en werk.

Lees ook: The Kashmir Files-IFFI Row: Swara Bhaskar steunt de ‘vulgaire’ opmerking van Nadav Lapid; wordt getrold door netizens

Lees ook: The Kashmir Files-IFFI Row: Vivek Agnihotri, Anupam Kher, Darshan en anderen slaan Israëlische filmmaker neer

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.