God of War Ragnarök-fotomodus komt na lancering, onthult Santa Monica Studio

0

God of War Ragnarök zal bij de lancering geen fotomodus bevatten. In een tweet bevestigde ontwikkelaar Santa Monica Studio dat de in-game foto-opnamemodus voor het langverwachte actievervolg zal worden geïntroduceerd als onderdeel van een post-release patch. Hedendaagse PlayStation-exclusives – van Spider-Man: Miles Morales tot The Last of Us Part I – zijn berucht omdat ze een uitgebreide fotomodus bevatten, waardoor spelers met verschillende bewerkingstools kunnen rommelen en details met extra flair kunnen bewonderen en onderzoeken. Maar beginnende virtuele fotografen zullen langer moeten wachten met God of War Ragnarök.

Dat gezegd hebbende, de afwezigheid van een fotomodus bij de lancering is niet ongewoon voor de door Santa Monica Studio ondersteunde GoW-rebootserie. Zelfs God of War uit 2018 ontving de modus ongeveer een maand na de lancering op PS4, als onderdeel van een versie 1.20-update, die enkele UI-tweaks voor de game bevatte. De fotomodus omvatte destijds filters, aangepaste randen, logo-watermerken, camerabewegingen en belichtings- en focusniveaus, om er maar een paar te noemen. Hopelijk verbetert de aankomende God of War Ragnarök de functieset om een ​​betere ervaring voor het vastleggen en delen van foto’s te bieden.

Eerder deze week bracht de studio een op ontwikkeling gerichte video uit, waarin gevechtsanimaties en vijandelijk ontwerp in God of War Ragnarök werden belicht. In de versie van 2018 reisden Kratos en de jonge Atreus naar de bergtoppen van de reuzen, waarbij de laatste behoorlijk afhankelijk was van je vaardigheden, zowel wat betreft traversal als vechtsequenties. Temidden van Fimbulwinter — een prelude op de titulaire apocalyps — zijn er nu drie jaar verstreken, met een nu tiener Atreus die veranderingen in persoonlijkheid en vechtstijlen vertoont, meer dienend als een partner dan een verplichting. “Voor deze game zul je Atreus meer onafhankelijk zien bewegen, alleen, als een metgezel”, zei Grace Pan, gameplay-animator, in het dev-dagboek.

“Dus naarmate Kratos krachtiger wordt, krijgt hij toegang tot nieuwere combo’s en nieuwere vaardigheden die de gevechtsdiepte van elk wapen vergroten”, legt Steven Oyarijivbie, gevechtsontwerper, God of War Ragnarök uit. De grapple is een nieuwe functie, waardoor Kratos zijn Blades of Chaos kan hanteren en zijn scherpe punten kan gebruiken om zich aan verhoogde richels vast te grijpen en zichzelf op te trekken, vergelijkbaar met de Batman: Arkham-spellen. Shield loadout ziet ook een uitbreiding, geschikt voor zowel parry- als blocking-experts.

De nieuwe Dauntless is bijvoorbeeld kleiner van formaat, waardoor het mogelijk is om op het laatste moment te pareren of af te buigen, waardoor het vermogen wordt opgebouwd om vijanden te gooien en te laten wankelen. Ondertussen is de Stonewall de meer brutale keuze – langzamer in beweging en absorbeert een hoop schade van binnenkomende monsters. Santa Monica Studio heeft ook een nieuwe mogelijkheid toegewezen aan de driehoeksknop, die bedoeld was om de Leviathan Axe terug te roepen, via een tik in de 2018-versie. Door het in God of War te houden, activeert Ragnarök een kenmerkende beweging die aan de bewapening is toegewezen, waardoor zware schade wordt toegebracht. Dit komt bovenop de aanvallen vóór de val en onthoofdingen, waarvan de laatste wordt geactiveerd door de verdovingsmeter op te bouwen.

God of War: Ragnarök komt op 9 november uit op PS4 en PS5.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.