Een sexy psychologische thriller die aan de kassa flopte, verstijft op streaming

0

Als filmmaker heeft Tom Ford bewezen films te maken die even onberispelijk op maat gemaakt zijn als de modellijn die zijn naam draagt, zelfs als Nachtdieren verloor uiteindelijk aan de kassa, ondanks geweldige recensies.

Aangepast naar de roman van Austin Wright Tony en Susanzelfs de belofte van een met sterren bezaaide cast die zwoele blikken naar elkaar werpt in een noir-getinte psychologische mysteriethriller kon niet voorkomen dat de voor een Academy Award genomineerde speelfilm amper de $ 34 miljoen aan kaartverkoop haalde, wat leidde tot de $ 22,5 miljoen flick eindigde in het rood zodra de cijfers waren gekraakt.

nachtdieren
via Focusfuncties

Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Laura Linney, Michael Sheen, Aaron Taylor-Johnson, Michael Shannon, Isla Fisher, Armie Hammer en nog veel meer komen allemaal voor in het duistere en weelderige verhaal waarin een eigenaar van een kunstgalerie een manuscript ontdekt dat is geschreven door haar eerste echtgenoot, met het verborgen boekdeel dat griezelige overeenkomsten vertoont met haar huidige bestaan.

De muren beginnen zowel figuurlijk als letterlijk te sluiten als vriendschappen en familiebanden uiteenvallen en een idyllisch leven afdaalt in een levende nachtmerrie. Niet helemaal de som van zijn indrukwekkend gemonteerde onderdelen, Nachtdieren is desalniettemin geëvolueerd van een theatrale ramp naar een stromend succesverhaal, bijna precies zes jaar na de eerste release met een algemene schouderophalen.

Volgens FlixPatrol is de onderschatte en over het hoofd geziene genre-bender in het begin van de week een Top 10-succesverhaal geworden op zowel Prime Video als Starz, wat eens te meer bewijst dat zelfs begraven bommen kunnen worden afgestoft en on-demand nieuw leven worden ingeblazen.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.