Een overdreven over-the-top actie-vervolg verijdelt met geweld een streaming-moord

0

Als het gaat om overdreven overdreven actiefranchises, weet iedereen dat het niet uitmaakt wat de critici zeggen, met explosieve shoot ’em ups die bijna altijd gericht zijn op hun doelgroep en niemand anders. Dat gezegd hebbende, van Gerard Butler gevallen serie heeft niet bepaald een unanieme duim omhoog gekregen van fans van alles wat met kogels doorzeefd is.

Dat heeft natuurlijk niet verhinderd dat de drie afleveringen tot nu toe de kassa hebben neergeknuppeld, met een tweede hoofdstuk Londen is gevallen momenteel op de top van een streaminggolf die zijn onspectaculaire score van 27 procent op Rotten Tomatoes verloochent. Volgens FlixPatrol heeft Mike Banning’s tweede halsbrekende razernij het deze week op zowel iTunes als Starz verscheurd, met niet veeleisende actie de perfecte oplossing voor die vakantiekater.

Londen is gevallen

Vrijwel exact dezelfde film helemaal opnieuw, met de toevoeging van enkele cosmetische veranderingen waarbij Babak Najafi Antoine Fuqua achter de camera vervangt en een verschuiving van locatie naar de overkant van de vijver, Londen is gevallen opnieuw vindt Butler’s no-nonsense agent van de geheime dienst een spoor van lichamen op zijn pad terwijl hij probeert het leven van Aaron Eckhart’s president Asher te redden.

Het levende bewijs dat een langlopend bezit niet iedereen hoeft te overtuigen om te slagen, de vierde inzending De nacht is gevallen blijft in ontwikkeling bewijst alleen maar dat Butler’s op maat gemaakte merk van ass-kicking nog steeds een van de meest altijd populaire uitlopers van de B-tier genrecinema is, met Londen het veiligstellen van de slechtste recensies van de trilogie doet verreweg niets om de opwinding rond de Schot te temperen die het nog een keer opvoert.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.